img 24.03.2024 08:08

Reparatie Resapare Incarcare role tamburi stand franare ITP

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Reparatie role stand de frana ITP: operația constă în eliminarea stratului vechi și acoperirea cu un strat de material abraziv/imbracaminte asfaltica pe suprafata rolelor (tamburilor) standului de franare din statiile ITP. Stratul abraziv recondiționat are o foarte bună rezistență la uzură și o aderență ridicată la suprafețele cu care intră în contact.

Oferim servicii de resapare (incarcare) pentru toate tipurile de role stand de frana ITP, indiferent de producatorul standului si vechimea acestuia. Asiguram curatarea si pregatirea suprafetei rolelor inainte de aplicarea stratului abraziv pentru aderenta sporita si rezistenta in timp. Oferim calitate si experienta de peste 15 ani in domeniu.

Incarcam role stand de franare HOFMANN, BOSCH, BEISSBARTH, MAHA, REIHMANN, VTEQ, SPACE, RAVAGLIOLI etc.

Realizam si acoperire antiderapanta cu strat abraziv pentru role banda transportoare si movere rulote (cu strat abraziv).

Conditii de livrare: personal cu masina clientului sau prin firme de curierat la sediul MIDAROM ABRASIVES SRL din Jucu de Mijloc, jud. Cluj.

Timp de executie: 6-7 ore/set de 4 role. Rolele predate dimineata sunt reconditionate in aceeasi zi si pot fi utilizate ziua urmatoare.

Perioada de garantie: 12 luni.

Pret: in functie de tipul si dimensiunile rolelor (clasa I, II, III).

Informatii detaliate, preturi si programari la numarul de telefon din anunt.

https://midaromabrasives.ro/ro/portfolio-items/reconditionare-role-stand-franare/