img 15.04.2024 07:57

computer & electronic service cluj - copieri & digitalizari casete video & audio

Imagine
Efectuam servicii profesionale de copiere-digitalizare orice tip de casete ( video/audio ) indiferent de format, digital-analogic ( VHS/S-VHS/VHS-C/Hi8/Digital8/MiniDV ) pe orice tip de suport digital : USB/SD/SSD/HDD Extern/DVD/Blu-Ray/CD.

Un singur fisier video/caseta, care poate fi redat pe orice tip de tv/tableta/telefon/pc-desktop/laptop, si/sau, poate fi salvat in cloud.

Reparatii/demagnetizari casete, video-audio, chiar si cu banda deteriorata/rupta.

La cerere, in functie de situatie, se ofera editare si montaj ( video-foto-audio ) asigurand amplificarea calitatii video-audio, decuparea cadrelor video nedorite, inserare generic, efecte de imagine/sunet, coloana sonora de exceptie, la cel mai inalt standard al calitatii si bunului gust, utilizand filtre/efecte digitale, de imagine si sunet.

Preluam/onoram comenzi din toata tara, prin courier, cu termen de livrare/retur in conditii eficiente.

Tot la noi mai gasiti servicii de reparatii, orice tip de laptop/desktop/server/monitoare pc/camere foto-video/console gamming/tablete/imprimante/multifunctionale/copiatoare/sisteme audio-video/sisteme-retele de internet si supraveghere video/piese si componente pentru orice tip de pc-sistem, indiferent de configuratie.

Practicam preturi de bun simt. Program de lucru si in weekend.