img 01.06.2023 18:16

Excursie in lumea fantastica a dinozaurilor

Imagine
Imagine
- Sejur 2 zile Râșnov sau Hațeg: Cazare1 noapte la Râșnov sau Hațeg, Transport autocar + Pensiune completă

Pachet turistic: 249 Lei/persoană*

Se asigură: transport autocar tur-retur, 1 masă de prânz, 1 cină și 1 mic dejun, cazare la Hațeg sau Râșnov, vizite parc tematicDate propuse: oricând la cerere.

Plecare vineri: Sosire Râșnov, intrare la mese cu cină; sâmbată: mic dejun Râșnov, prânz și cină Hațeg; duminică - mic dejun Hațeg, prânz Brașov.

Se asigură: transport autocar tur-retur, 2 mese de prânz, 2 cine și 2 mic dejunuri, cazare la Hațeg și Râșnov.Prin intermediul acestei excursii, îi invităm pe cei mici să cunoască lumea fascinantă a celor mai mici dinozauri care au trăit în România.

Dinozaurii piticii din Țara Hațegului sunt unici în lume, importanța științifică și atractivitatea lor fiind sporită prin descoperirile de cuiburi cu ouă și embrioni de dinozauri.

E momentul să-i cunoști pe dinozauri pitici din Țara Hațegului, care au trăit în urmă cu 70 milioane de ani: Balaur bondoc, Elopteryx napocsai, Magyarosaurus dacus, Zalmoxes robustus.

Dino Parcul de Râșnov este cel mai mare parc în aer liber cu dinozauri din sud-estul Europei. Dino Parc Râşnov se întinde pe o suprafaţă de 14 000 mp şi sunt expuşi în mărime naturală 45 de dinozauri. Fiecare dinozaur a fost botezat după numele exemplarelor care de-a lungul descoperirilor arheologice au făcut obiectul cercetărilor ştiintifice.

Dino Parc Rasnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov.

Servicii incluse:

- Transport cu autocar clasificat de 3 Stele, conform standardelor europene, opțiuni City Liner (De Lux), Iveco Irisbus, Neoplan Tourliner. Mijloacele de transport sunt echipate cu AC, DVD, scaune rabatabile, sistem audio cu microfon, minibar, toaletă;

- Pensiune completă (sunt incluse toate mesele: mic dejun, prânz și cină, intrare vineri sau sâmbătă cu prânz, ieșire duminică cu prânz, în funcție de ziua de intrare);

- programul de intrare și servire a meselor poate fi modificat;

- taxe parcare autocar;

- Ghid național atestat din partea Agenției de Turism România Turistică;

- La 10 elevi plătitori se asigură 1 loc cadru didactic organizator al grupului/ însoțitor persoană adultă.


Ziua I-a, Ex: Vineri

Plecare București sau din orașul de domiciliu, ora 09:00 sau dupa orele de curs ora 14:30 - oferta se adresează pentru toată țara - indiferent de localitatea de plecare-formare a grupului.

ex. Transfer autocar ruta București - Râșnov: timp estimat 3 ore

Se vizitează Dino Parcul de la Râșnov și Cetatea Râșnov: timp estimat 2 - 3 ore

Cazare Râșnov, Bran, Predeal sau Brașov

Disponibilităti cazare Rasnov: Pensiunea Panicel, Hotel Max, Hotel Radsor, Pensiunea Rosenville, Pensiunea Tudor, Poiana Velicanului, etc.

Cină Pensiune Râșnov sau Bran


Ziua a-II-a, Ex: Sâmbătă

Mic Dejun - Pensiune Râșnov

Transfer autocar ruta Râșnov- Hațeg: timp estimat 4 ore

Servire masa de prânz/dejun la Hațeg

Se vizitează Geoparcul de la Hațeg, Rezervația de zimbri din Pădurea Slivuț – Hațeg timp estimat 2 - 3 ore.

Cazare la Hațeg în camere cu 2, 3 locuri, TV color, cablu, internet wirless, grup sanitar propriu, restaurant.

Disponibilităti cazare: Casa Răzvan, Casa Mia, Casa Avy, Casa Debora, Motel Bucura, Casa Dor de Vis, Casa Luminiţa, Casa Alina, etc.

Cină Hațeg.


Ziua a III- a, Ex: Duminică

Mic dejun - Pensiune Hațeg

Transfer autocar Hațeg-București: timp estimat 6 ore

Prânz pe traseu de întoarcere - Brașov

În funcție de condițiile meteo și timpul alocat se vor putea vizita o serie de obiective turistice din orașele Brașov, Făgăras și Sibiu.Condiții Înscriere și Rezervare:

- Perioada și durata excursiei se aleg de comun acord între reprezentantul agenției de turism și profesorii coordonatori care vor participa la excursie;

- Rezervarea și Confirmarea perioadei, numărul de locuri, se pot face prin plata unui avans, reprezentând 50 % din valoarea pachetului, diferența se achită în termenul comunicat, dar nu mai târziu de 2 săptâmăni, înaintea începerii pachetului turistic/evenimentului de tip excursie

- Hotelul și Restaurant la care vor fi cazați elevii, sunt structuri turistice clasificate de MT - autorizate de instituțiile publice competente.

Perioada și programul excursiei se stabilesc de comun acord între reprezentantul agentiei de turism și profesorii coordonatori cu consultarea elevilor în conformitate cu programul educațional și interesul lor.

Programul excursiei poate fi personalizat, în acest sens, nu ezitați să ne contactați!Servicii neincluse:

Taxe vizitare obiective turistice, intrare parcuri de distracții/agrement.

Taxe de intrare parcuri de distracții/agrement/piscine-complexuri acvatice, etc.;

Taxe vizitare obiective turistice

Servicii hoteliere de lux ( 5 stele, singur în cameră, etc.).

Dino Parc Rasnov: intrarea - 18 lei/copilTarif:

- Sejur de 2 zile, 1 noapte cazare, transport autocar, pensiune completă

https://www.romaniaturistica.ro/excursie-in-lumea-fantastica-a-dinozaurilor

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    500 mp
  • parcare
    nu