img 20.04.2024 19:27

Spatiu Comercial | New City Cetatii | 223 mp | Vanzare | Proprietar

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Proprietar, ofer spre vânzare spațiu comercial cu 7 locuri de parcare în zonă centrală, în cadrul ansamblului New City Cetăţii.

Spațiul comercial este situat la intersecția dintre strada ansamblului New City Cetății și strada Florilor, într-o zonă populată și în continuă dezvoltare, având în vecinătatea imediată stații de autobuz, magazine, imobile rezidențiale.

Este amplasat la parterul unui bloc nou și dispune de vitrină mare, 2 intrări din stradă, 7 locuri de parcare.

Suprafața utilă a spațiului este de 223.3 mp. Compartimentarea acestuia este de tip open space, în conformitate cu schița prezentată.

Se pretează atât ca investiție, cât și unui număr mare de activități, incluzând alimentație publică, magazine alimentare, after-school, patiserii, cofetării, cafenele, cabinete medicale, cabinete veterinare, saloane, call-center-uri, birouri, însă fără a se limita la acestea.

Predarea se realizează la stadiul de semifinisat.

Pentru a se putea realiza modificări în mod eficient, am optat să prezentăm spațiul la "roșu", urmând ca acesta să poată fi modificat și dus la stadiul de semifinisat.

Înălțimea spațiului este de 3 metri; după ce se vor realiza instalațiile și se va turna șapa autonivelantă, înălțimea spațiului va ajunge la aproximativ 2.85 metri. Se poate obţine autorizaţie din partea DSP în conformitate cu noile norme, inclusiv pentru activităţi medicale sau alimentaţie publică.

Preţul de vânzare este de 1800 euro / mp + TVA (cu posibilitate de aplicare a taxării inverse).

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Persoana fizica
  • suprafata
    223 mp