img 31.03.2023 10:52

Spatiu de vanzare, zona centrala, strada George Cosbuc

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Va propunem spre achizitie un spatiu de birouri cu o suprafata generoasa de 213 mp si o cota de teren de 128 mp, situat intr-o cladire multifunctionala in inima orasului, in apropierea Parcului Central, intr-o zona strategica, oferind acces rapid la numeroase facilitati si servicii. Amplasarea centrala faciliteaza acces usor la transportul public, restaurante, magazine si alte servicii.
Spatiul este structurat pe doua nivele, 2 birouri la parter si 3 birouri la etaj, cu un hol de acces spatios si o baie la parter. Acesta are un potential foarte mare pentru a fi transformat in spatiu deschis (open space), oferind flexibilitate in amenajare.

Cladirea in care se afla acest spatiu beneficiaza de o curte interioara, unde spatiul are alocate 2 locuri de parcare dedicate. Accesul in curte se face securizat, fiind deservit de bariera.
Ca si investitie pe termen lung, spatiul beneficiaza si de pod, acesta in timp aducand plus-valoare daca este amenajat si fructificat ca si spatiu de birou.
Acest spatiu este oportunitatea perfecta pentru:
• Firme care doresc un spatiu de birouri personalizat.
• Investitori in cautare de proprietati intr-o zona buna.
• Companii ce doresc sa beneficieze de un spatiu central si usor accesibil.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati.
Nota: Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare si reflecta starea actuala a spatiului. Renovarile pot aduce un plus de valoare si pot transforma acest spatiu in locul ideal pentru afacerea dvs.
Oferim consultanta si asistenta in procesul de achizitie.

https://www.remsimobiliare.ro/rems-5821652-ro-spatiu-de-vanzare-zona-centrala-strada-george-cosbuc

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    213 mp