img 16.04.2024 08:33

Aspirator Injectie extractie Aburi 6Bar Steam Comby 3000

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Aspirator profesional injectie extractie cu aburi Steam Industry Comby 3000, 100 gr/min, 6 bar, 3400 W
aspirator cu aburi generator aburi spalatorie curatatorie detailing auto

aspirator aburi injectie extractie pentru spalatorie detailing auto

aspirator cu aburi steam comby 3000

aspirator curatenie , aspirator pentru tapiterie , aspirator curatat aburi , aparat de curatat aburi, aparat curatare tapiterie , aspirator aburi spalatorie auto , aspiratoare aburi spalatorie curatatorie detailing auto , aspirator aburi curatenie , curatare injectie extractie , spalare injectie extractie , aspirator steam comby 3000 aburi ,

Lucrările de curățare și igienizare pot fi îmbunătățite incredibil de mult prin utilizarea aburului care garantează economii considerabile în ceea ce privește consumul apei și a detergenților.

Comby 3000 este un generator de aburi ideal pentru uz profesional, cu o carcasa robusta fabricata din otel inoxidabil. Este echipat cu un aspirator ce asigura funcția de extracție. Această tehnologie, denumită DryMaster, permite operatorului să aspire și totodată să usuce suprafeța tratată cu abur.

Boilerul are o capacitate de 1,5 litri, care dezvoltă o putere de 6 bar datorită unei perechi de elemente de încălzire de 3200 W in total. Boilerul este echipat cu tehnologia exclusivă Non-Stop System. care facilitează alimentarea continuă de apă în cadrul acestuia, în timp ce sistemul Click&Go permite începerea funcționării în termen de câteva minute de la conectarea aparatului Tehnologia noastră exclusivă Flow-Master face foarte ușoară gestionarea aburului și permite reglarea debitului acestuia în funcție de nevoile reale.

În plus, Comby 3000 este un produs foarte sigur: functia Intelli-Boiler oprește automat aparatul în caz de urgență.
Datorita tehnologiei noastre exclusive Dose-Master (de la 2 la 16 niveluri), aparatul dozeaza automat cantitatea de detergent si abur selectata pentru a obtine amestecul/solutia dorita, evitand astfel orice risipa.

Comby 3000 este bun pentru a spala, igieniza si usca confortabil intr-o singura trecere. Compact si puternic, garanteaza rezultate excelente in toate mediile profesionale.


TIP PRODUS: Aparat de curatat cu abur

UTILIZAT PENTRU: Multi-suprafete

CULOARE: Gri

TIP ALIMENTARE: La retea

TENSIUNE ALIMENTARE: 220 V

PUTERE: 3400 W

PRESIUNE ABUR: 6 bar

DEBIT DE ABUR (g/min): 100

TEMPERATURA MAXIMA: 160 C

CAPACITATE REZERVOR APA (L): 2.2 L

CAPACITATE REZERVOR COLECTARE: 5 L

CAPACITATE REZERVOR DETERGENT (L): 2.2 L

INALTIME: 983 mm

LUNGIME: 705 mm

ADANCIME: 452 mm

LUNGIME CABLU: 2 m

GREUTATE: 22 kg

FUNCTII: Portabil

CONTINUT PACHET: 1 x set accesorii

https://www.youtube.com/watch?v=buGxudp0t1A&fbclid=IwAR1LJF5Vn1-hLNPQDYvquFXa9e2tEMDN5cuLtvJm2wXhlM4-ydhU9gRHZ0Y