img 24.06.2022 07:54

Viropil Tablet Uses - Dolutegravir, Lamivudine and Tenofovir DF Tablet

Imagine
Viropil Tablet este un medicament combinat utilizat pentru tratarea infecției cu HIV (Virusul Imunodeficienței Umane) la adulți. Dolutegravir, Lamivudina și Tenofovir Disoproxil Fumarate sunt ingredientele active ale acestui medicament. Aceste 3 aparțin clasei de medicamente numite medicamente antiretrovirale ajută la controlul infecției cu HIV în organism. Ele lucrează împreună prin scăderea cantității de HIV din organism, astfel încât sistemul imunitar al organismului să poată funcționa mai bine.

Fabricat de - Emcure Pharmaceuticals Ltd.
Compozitie - Dolutegravir 50mg, Lamivudina 300mg, Tenofovir Disoproxil Fumarat 300mg
Dimensiunea ambalajului - 30 de tablete într-o sticlă

Pentru cel mai bun rezultat din acest medicament, se sugerează ca tableta Viropil să fie luată în mod regulat pentru a reduce riscul de răspândire a bolii HIV la alții. Doza acestui medicament anti-HIV trebuie prescrisă de medic.

Obținerea medicamentelor la un preț mai mic trebuie să fie o veste binevenită pentru oricine suferă de această boală. Suntem o astfel de farmacie online care se străduiește în această direcție și furnizează medicamente clienților la prețuri rezonabile. Dacă nu aveți încredere în noi, verificați prețul tabletei Viropil pe site-ul nostru și plasați o comandă online.

https://www.drugssquare.com/hiv-aids-medicines/viropil-tablets