img 20.05.2019 14:48

transport marfa,mobilier,bagaje etc

Firmă de transport marfă, mobilă și moloz în Cluj, cu autoutilitare de 3.5 t, de toate dimensiunile, la cele mai mici prețuri! Transport orice cu dubă închisă în CLUJ, respectiv național și internațional! Transport basculabil și Taxi marfă în Cluj-Napoca!


0741 653 334


Servicii de transport marfă, mobilă și moloz în Cluj cu autoutilitare închise și basculabile! Servicii de transport marfă și mutări cu dube închise în Cluj, respectiv național și internațional, la prețuri imbatabile! Transportăm aproape orice cu autoutilitare de 3.5 t! Transport marfă, mobilă, mobilier, moloz, etc. în Cluj, la prețuri mici!

Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta! Asigurăm personal pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții din fața blocului până la apartament! Mutări de mobilă, mobilier, aproape orice la preturi mici!

Asigurăm transportul și montajul mobilierului achiziționat de la diverse magazine de profil! Transport de mobilier, frigidere, materiale de construcții, saci, cutii, resturi vegetale, moloz, bagaje și electrocasnice, la preturi mici! Debarasare – vă eliberăm locuința de mobila veche, molozul și electrocasnicele vechi la cele mai mici prețuri! Transport moloz, deșeuri de orice fel în Cluj, cu autoutilitare de 3.5 t, închise sau basculabile, la prețuri imbatabile! Trans Cluj asigură servicii de taxi marfă în Cluj, cu dube de 3.5 t, închise, de toate dimensiunile, la preturi mai mult decât accesibile! Transport, colectare resturi vegetale, deșeuri, hârtie, cartoane, fier vechi în Cluj. Transportăm deșeuri, resturi vegetale ieftin, direct din grădini! Cu parcul auto care ne stă la dispoziție putem răspunde solicitărilor în cel mai scurt timp!Transport deseuri constructii Cluj.

https://mutari-debarasari-cluj.ro/