img 22.11.2020 22:09

Tehnoredactare lucrari de diploma si proiecte, Transcriere, aranjare in pagina, creare pdf si ppt

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Tehnoredactez si aranjez in pagina lucrari de licenta, disertatie sau lucrari de diploma sau alte proiecte , in regim de urgenta sau timp normal. Experienta de 5 ani in tehnoredactare.

Transcriere texte de pe foii scrise pe calculator, masina de scris sau de mana din diferite domenii si indiferent de volum, in orice format.

Aranjez in pagina lucrari simple sau complexe conform standardelor cerute de catre client sau institutii. Aranjez lucrari de diploma, licenta, master, doctorat, grad sau orice tip de texte indiferent de domeniu sau tipul lucrari sau proiectului.

Pot sa ofer aranjare la urgenta, cat si servicii de legare sau copertare.

Pretul transcrierii variaza in functie de vizibilitate, complexitate si numar de pagini cost calculat per nr de cuvinte sau pagina. Iar la tehnoredactare si aranjare pretul este pe lucrare in functie de modificarile necesare, se face o estimare la telefon sau in scris.

Execut si lucrari in regim de urgenta la nevoie.

De asemenea pot sa ofer servicii de punere diacritice, ortografie, punctuatie, creare pdf, Power Point, etc cat si meditatii calculator sau sa ajut la proiecte la domiciliul clientului.