img 15.09.2021 10:03

Comision 0% - Hala industriala 800 mp + 30 mp birouri la cheie in parc logistic clasa A

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Comision 0%

RBC Imobiliare vă oferă spre închiriere Hala industriala 800 mp + 30 mp birouri la cheie in parc logistic clasa A Jucu. Proiectul reprezintă un depozit relativ nou construit, dedicat pentru logistică și distribuție la cele mai înalte standarde. Depozitul are certificare LEEDS pentru clădire verde, fiind localizat la câțiva kilometrii de centura Valcele-Apahida si Aeroportul Cluj-Napoca, într-o locație strategică cu pază, acces restricționat și supraveghere video.
Suprafața totală de închiriere este de 2.600 mp cu posibilitate de extindere la 13.000 mp, iar hala are o înălțime de 11,5 m.
In momentul de fata sunt disponibil 800 mp + 30 mp de birouri. Birorurile se predau la cheie conform cu specificatiile clientilor, avand suprafete de la 30 mp. Podeaua are o capacitate de 5 tone/mp. Spațiul pentru depozit beneficiază și de un nivelator pentru andocare de 800 mp, fiind dotat cu sprinklere ESFR. Există 20 de locuri de parcare pentru tiruri și peste 50 de locuri pentru autoturisme. Suprafață minimă închiriabilă este de 800 mp. Iluminatul este integral cu LED, încălzirea se realizează pe chillere pe gaz cu amestecătoare, rampe hidraulice cu usi sectionale.
Prețul de închiriere este de 4,5 euro/mp pentru depozit și 7,5 euro/mp pentru birouri. Taxa de management se aplica suplimentar pe mp. Fiecărui modul de 800 mp îi revin 2 locuri de parcare. Opțional se pot oferi mai multe locuri de parcare contra cost. Prețurile sunt negociabile în funcție de suprafața închiriată și perioada contractuală.
Proprietatea beneficiaza de certificat energetic.
Pentru mai multe informații nu ezitați să mp contactați chiar acum.

Cod: i3484

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/hala-industriala-800-mp-30-mp-birouri-la-cheie/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    830 mp