img 09.07.2021 16:02

Hala depozitare 286 mp cu birouri 23 mp Aeroport

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Comision 0%

RBC Imobiliare va ofera spre Inchiriere Hala depozitare 286 mp cu birouri 23 mp Aeroport. Se ofera spre inchiriere hala pentru depozitare in suprafata de 129 mp la nivelul solului cu posibilitate de Drive-In cu 49 mp de birouri, situat în apropierea aeroportului Cluj-Napoca, lângă drumul european, la aproximativ 10 km de centrul oraşului.
Acest spaţiu este construit din panouri tip sandwich, izolat termic, birourile in incinta halei sunt compartimentate din gips carton. Incălzirea în birouri este cu centrala termica pe gaz si calorifere, iar in hala cu aeroterme pe gaz. Se ofera acces full time în baza de producţie, acces pentru tir-uri şi maşini mici, rampa fixa si acces direct in hala pentru încărcare-descărcare, curent trifazic, internet, telefon, pază non-stop. Este permis accesul şi staţionarea autovehiculelor de orice dimensiune. Pe amplasament se găsesc linii de cale ferată – linii derivate din magistrala de cale ferată. În imediata apropiere a incintei se găseşte gara Cluj Est. În prezent în Parcul Logistic îşi desfăşoară activitatea peste 90 de companii. Pret de inchiriere 4,95 euro/mp + TVA, birouri la 7 euro/mp + TVA, la care se adauga o taxa de administratie, pret usor negociabil in functie de aspectele contractuale.

Oferta supusa unor terme si conditii. Datorita volumului mare de locatari, extinderi si a cererilor, oferta de fata poate fi disponibila pentru un timp limitat. Parcul logistic ofera o gama variata de hale si depozite pentru orice tip de afacere.

Cod: i3509

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/hala-depozitare-129-mp-cu-birouri-49-mp-aeroport/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    310 mp