img 09.07.2021 16:02

Hala industriala productie/depozitare 860 mp cu birouri

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
RBC Imobiliare va ofera spre Inchiriere hala industriala pentru productie/depozitare Someseni, langa Aeroport. Se ofera spre inchiriere hala de productie sau depozitare in suprafata de 860 mp Hala este situata în apropierea aeroportului Cluj-Napoca, lângă drumul european, la aproximativ 10 km de centrul oraşului.
Acest spaţiu este construit din panouri tip sandwich, izolat termic, se renoveaza inainte de inchiriere, iar birourile in incinta halei sunt compartimentate din rigips. Incălzirea în birouri este cu centrala termica pe gaz si calorifere, iar in hala cu ventiloconvectoare pe gaz. Se ofera acces full time în baza de producţie, acces pentru tir-uri şi maşini mici, rampa fixa si acces direct in hala pentru încărcare-descărcare, curent trifazic, internet, telefon, pază non-stop. Este permis accesul şi staţionarea autovehiculelor de orice dimensiune. Pe amplasament se găsesc linii de cale ferată – linii derivate din magistrala de cale ferată. În imediata apropiere a incintei se găseşte gara Cluj Est. În prezent în Parcul Logistic îşi desfăşoară activitatea peste 90 de companii. Pret de inchiriere 4,45 euro/mp + TVA, birouri 7 euro/mp + TVA, la care se adauga o taxa de administratie, pretul fiind usor negociabil in functie de aspectele contractuale.

Oferta supusa unor terme si conditii. Datorita volumului mare de locatari, extinderi si a cererilor, oferta de fata poate fi disponibila pentru un timp limitat. Parcul logistic ofera o gama variata de hale si depozite pentru orice tip de afacere. Pentru o oferta personalizata contactati-ne telefonic.

Cere acum o oferta completa pentru afacerea ta in Parcul Logistic Transilvania cu 0% Comision la inchiriere.

Cod: i3509

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/hala-industriala-pentru-productie-depozitare-someseni/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    860 mp