img 07.09.2021 09:11

Apartament 2 camere cu parcare prima inchiriere Marasti

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
RBC Imobiliare va ofera spre inchiriere Apartament 2 camere cu parcare prima inchiriere Marasti, amplasate la diferite etaje cu diferite orientari.
Apartamentele cu 2 camere au o suprafata utila de peste 50 mp, au balcon si un loc de parcare in parcarea subterana cu acces cu telecomanda. Apartamentele sunt dotate cu centrala termica pe gaz, calorifere, detector de gaz, usa antiefractie si geamuri termopan.
Apartamentele vor fi finisate la cheie cu parchet de culoare inchisa, usi albe si bucataria complet utilata si dotata cu mobilier specific. La cerere vor putea fi mobilate si camerele.
Blocul este dotat cu lift, sistem de stingere a incendiilor, supraveghere video, interfon, spatii verzi si sistem selectiv de colectare a gunoiul.
Apartamentele cu 2 camere au prețuri ce variază între 420 și 450 euro/lună, negociabil. Se percepe garantie. Dacă se dorește mobilat prețul este de 490 euro. Prețul include TVA. Fără bucătărie se închiriază la 400 euro TVA inclus.
Proprietatea beneficiaza de Certificat Energetic.
Blocul are 52 de apartamente de inchiriat cu 1 si 2 camere. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare nu ezitati sa ma contactati chiar acum.

Cod: i12984

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/apartament-2-camere-cu-parcare-prima-inchiriere-marasti/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    50 mp