img 20.11.2023 15:28

Spatiu birouri, productie, showroom, fitness, zona Bulevardul Muncii

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
VEGO Imobiliare vă prezintă spre închiriere acest spațiu destinat activităților de birou sau producție ușoară, situat într-o „clădire verde”, având fațadele anvelopate în panouri fotovoltaice, localizată în cartierul Mărăști, zona Bulevardul Muncii, locație poziționată ideal între Gara CFR și Aeroportul Internațional Cluj, în proximitatea imediată a stațiilor pentru mijloacele de transport în comun.

Spațiul de tip open-space este poziționat la nivelul 2/4 al clădirii, se desfășoară pe o suprafață utilă de 220 mp și dispune de grup sanitar propriu, pe nivel, de asemenea, opțional, se pot închiria birouri directoriale, cu intrare separată.

Clădirea beneficiază de 40 locuri de parcare.

În rândul facilităților și ale dotărilor, menționăm: – contorizare separată, salubritate, ferestre care se deschid, sistem de alarmă, internet, parcare proprie supravegheată, lift panoramic de 8 persoane, aer condiționat.

Prețul de închiriere este 5.3 euro/mp + TVA, negociabil.

Pentru orice alte informații, pentru stabilirea unei vizionări, sau pentru oferte similare din portofoliul nostru, nu ezitați să ne contactați!

ID: 470

http://www.vegoimobiliare.ro/property/de-inchiriat-spatiu-de-birouri-sau-productie-zona-bulevardul-muncii/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    220 mp