img 16.03.2019 08:42

Spatiu birou 140 mp cu parcare Central

RBC Imobiliare vă oferă spre Inchiriere Spatiu birou 140 mp in cladire moderna Ultracentral, situat la nici 2-3 minute de mers pe jos față de centru. Clădirea a fost finalizată la sfârșitul anilor 2008, fiind un imobil modern cu dotări pe măsură și se inchiriaza cu 3 locuri de parcare.
Spațiul de birou disponibil la inchiriere este ocupabil imediat. Imobilul este dispus pe 3 etaje, în suprafață totală de 824 mp, din care diferența sunt deja inchiriati.
Spațiile de birouri sunt finisate clasa A și cablate cu cablu dublu-ecranat cat. 6, fibră optică, recepție satelit, sistem de climatizare pe zone de lucru, izolare fonică și locuri de parcare aferente pentru fiecare spatiu.
Birourile disponibile in momentul de fata este de 140 mp/etaj. Există flexibilitate pentru adaptarea spațiilor de birouri la necesitățile viitorilor chiriași. Se oferă și opțiunea de întreținere și curățenie a spațiilor închiriate. Prețul de închiriere este de 11,5 euro/mp, negociabil. Se percepe garanție. Nu se percepe TVA. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare nu ezitați să mă contactați chiar acum.

Cod: i6500

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/spatiu-birou-140-mp-in-cladire-moderna-ultracentral/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    140 mp