img 14.01.2019 16:56

Spatiu de birou cu terasa panoramica si parcare

RBC Imobiliare vă oferă spre Inchiriere Spatiu birou 305 mp in cladire moderna Ultracentral, situat la nici 2-3 minute de mers pe jos față de centru. Clădirea a fost finalizată la sfârșitul anilor 2008, fiind un imobil modern cu dotări pe măsură și se inchiriaza cu 3 locuri de parcare.
Spațiul de birou disponibil la inchiriere este ocupabil imediat. Inclus spatiul are si o terasa de 110 mp. Imobilul este dispus pe 3 etaje, în suprafață totală de 824 mp din care diferența sunt deja inchiriati.
Spațiile de birouri sunt finisate clasa A și cablate cu cablu dublu-ecranat cat. 6, fibră optică, recepție satelit, sistem de climatizare pe zone de lucru, izolare fonică și locuri de parcare aferente pentru fiecare spatiu.
Birourile pot fi închiriate și în suprafețe mai mici de: 25 – 140 mp/etaj. Există flexibilitate pentru adaptarea spațiilor de birouri la necesitățile viitorilor chiriași. Se oferă și opțiunea de întreținere și curățenie a spațiilor închiriate. Prețul de închiriere este de 10 euro/mp, negociabil. Se percepe garanție. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare nu ezitați să mă contactați chiar acum.

Cod: i6500

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/spatiu-birou-305-mp-in-cladire-moderna-ultracentral/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    305 mp