img 27.01.2021 13:18

Spațiu de birouri de vanzare in vila individuala,COMISION 0%

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Dorim sa va prezentam spre vanzare o vila cocheta, care se preteaza foarte bine pentru birourile unei firme, clinica, gradinita etc. in cartierul Gruia, in apropiere de parcul Cetatuia.


Ea este situata pe strada Lapusului, zona foarte linistita si exclusiv de case, avand o panorama foarte frumoasa in jur si acces usor spre centrul orasului.


Cele 10 camere, 3 bucatarii si 5 bai, sunt structurate pe 3 nilveluri, parter, etaj 1 si mansarda iar la demisol regasim garajul cu doua locuri de parcare, o camera hobby, spatiul tehnic si o toaleta de serviciu. Avand cate o bucatarie pe nivel, ea poate fi folosita si ca trei apartamente individuale pentru o familie mai numeroasa.


La interior, finisajele sunt clasice si foarte cochete, folosindu-se foarte mult lemnul masiv care iti va conferi o senzatie de calm si caldura. In spatele casei regasim curtea, la fel si aceasta amenajata frumos si cu bun gust, cu un foisor, fanatana arteziana si lumini de ambianta pentru seara.


Locatia si imobilul pot fi interesante si pentru cei care isi doresc un sediu de firma, birouri sau pensiune.


Daca toate acestea vi se par interesante si potrivite pentru dvs., va asteptam la o vizionare. De asemenea, nu se percepe comision la cumparator.

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    460 mp