img 13.11.2019 10:40

Spatiu comercial de vanzare in Centru, Cluj Napoca

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Spatiu comercial in zona ultracentrala!

Va oferim spre vanzare un imobil in Cluj-Napoca, zona strazii Memorandumului. Zona este foarte buna, fiind in apropierea tuturor punctelor de interes si nu mai are nevoie de nici o prezentare a potentialului. In acte, destinatia acestuia este de locuinta, dar datorita zonei si a vadului pietonal intens este pretabil pentru activitate comerciala sau birou. Imobilul este dispus intr-o cladire istorica din sec. XVII, grosimea peretilor fiind de aprox. 1 metru.

Acesta se afla la etajul 1, intr-un imobil cu 1 etaj. Cu suprafata utila de 68 mp: dispune de un antreu, 2 camere semidecomandate si o baie. Este posibila recompartimentarea si transformarea in spatiu cu 3 incaperi. De asemenea, exista 2 parcari in curtea imobilului, pe proprietatea comuna indiviza.

Finisajele sunt clasice: parchet din lemn masiv, pereti cu huma, geamuri cu sticla si lemn, usile interioare si cea exterioara din lemn. Din acest punct de vedere, este necesara renovarea, dar merita investitia, datorita pozitiei avantajoase a imobilului. Sistemul de incalzire este cu sobe de teracota.

Pentru detalii sau programarea unei vizionari, va asteptam sa ne contactati prin telefon sau e-mail sau sa ne vizitati la sediul agentiei, pe str. Teodor Mihali, nr. 31-35!

https://www.napocaimobiliare.ro/vsc-90426-spatiu-comercial-de-vanzare-in-centru,-cluj-napoca-cluj-napoca

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    67.91 mp