img 16.04.2019 10:40

Spatiu comercial de vanzare in Floresti

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Spatiu Comercial 70mp + loc de parcare in Floresti, zona Stejarului / Eroilor
Panemar.

Va oferim spre vanzare un Spatiu/apartament, cu suprafata utila de 70mp, Spatiu Comercial in acte, compus din 4 incaperi/camere, 2 grupuri sanitare si o debara/terasa acces clienti. Spatiul este cu dublu acces, pe casa scarii, si unul separat fata de locatarii blocului.

Spatiul este situat la parterul unui imobil, in zona de apartamente (zona Stejarului-Eroilor din Floresti,mai exact in intersectia de strazi principale), fiind ideal pentru dezvoltarea unei afaceri.
Spatiul este valorificat in momentul de fata ca apartament, spatiu locativ,existand si aceasta posibilitate, dar in acte mai exact destinatia imobilului e de spatiu comercial.

Finisajele de tip modern sunt evidentiate prin Centrala termica proprie, calorifere, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa intrare metalica si usa acces clienti din PVC, podea din parchet laminat, gresie si faianta moderna in grupurile sanitare si zona de bucatarie, interfon de acces.

Spatiul se vinde complet gol, nemobilat neutilat.
Dispune de un loc de parcare, si e pozitionat in traseul de tranzit al locuitorilor din zona spre statia mijloacelor de transport in comun, si de punctele de interes din localitatea Floresti.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati pentru a va programa o vizionare.

Va asteptam cu drag!

https://www.napocaimobiliare.ro/vsc-82573-spatiu-comercial-de-vanzare-in-floresti-floresti

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    70 mp