img 18.03.2024 20:13

Servicii nunti de zi/noapte - foto/video/sonorizare/staroste

Imagine
Asiguram pachet de servicii individuale, si/sau, complete, pentru nunti de zi/noapte, indiferent de ora/locatia de desfasurare, constand in : foto/video/sonorizare/staroste, prestate profesional de o echipa serioasa si responsabila, cu o experienta de 25 ani, pe piata serviciilor de profil, si echipament profesional ( foto/video/sunet/lumini ) la cel mai inalt standard al calitatii si bunului gust.

Oferta de servicii valabila pentru judetul/municipiul Cluj-Napoca, si/sau, toate judetele/localitatile invecinate ( MS/SJ/SM/BH/BN/MM ). Practicam preturi decente, de bun simt, pentru tot pachetul de servicii ( foto/video/sonorizare/staroste ).

Servicii profesionale de transfer/copiere/digitalizare a oricarui tip de casete video/audio, indiferent de format ( digital-analogic ) pe orice tip de mediu optic ( stick usb, ssd, hdd-extern, dvd, blu-ray, cd ). Se asigura un singur fisier video/caseta, care poate fi vizionat, cu usurinta, de pe orice tip de laptop ( win/mac/linux ) tv/telefon/tableta/desktop-pc. Se ofera, cu titlu gratuit, editare si montaj video/foto/audio, decupare cadre video/audio nedorite, amplificarea calitatii video/audio, reparatii/reconditionari casete video/audio ( unde/daca este cazul ).