img 08.12.2018 12:19

Redobandeste-ti frumusetea cu produsele TIENS. Descopera Oferta: tiens-biolife.ro

Redobandeste-ti frumusetea cu produsele TIENS: Kang Li, Zinc si Spirulina.
Kang Li contine Isoflavone din soia fiind un produs pur natural cu functie de reglare hormonala. Tratamentul cu acest produs incetineste imbatranirea, elimina starile de indispozitie, infrumuseteaza.
Zincul ia parte la procesele enzimatice si joaca un rol important in activizarea fermentilor. Activitatea a mai mult de 200 feluri de fermenti in organismul uman depinde de prezenta zincului. Zincul are rol de catalizator, activeaza fermentii si ia parte la procesele de formare a acidului nucleic, proteinei, diviziunea celulelor, precum si la dezvoltarea si regenerarea lor.
• Are rol important la formarea hormonilor
• Actioneaza direct in formarea tesuturilor colagene si a scheletului
• Zincul are un rol important in functionarea in limite normale a organelor genitale si la mentinerea calitatilor sexuale.
• Zincul este o substanta importanta pentru mentinerea si imbunatatirea vederii (in iris se gaseste o cantitate apreciabila de zinc).
Spirulina (Spirulina Platensis) contine o puternica combinatie de substante fara de pret pentru organismul uman, unele dintre ele sunt extrem de rare si in hrana vegetala practic nu sunt intalnite. Nu degeaba folosind de veacuri in hrana Spirulina, legendarii asceti ai Americii de Sud si aborigenii africani care locuiau in jurul lacului CIAD se diferentiau prin sanatate deosebita si prin longevitate.

http://www.tiens-biolife.ro/ingrijire-personala-si-cosmetice/redobandeste-ti-frumusetea-cu-produsele-tiens--275656