img 22.11.2020 22:10

Realizare pagini web

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Creare websiteuri începând de la 140 Euro cu design modern, interfață și structură elegantă indiferent de dispozitivul de accesare: calculator, laptop, tabletă sau telefon. Siteul poate să conțină un număr nelimitat de pagini, magazin online, evenimente, testimoniale, galerie poze, slide, carusel, blog sau proiecte. Pentru fiecare pagina este opțiunea de adăugare butoane pentru rețelele de socializare, revenire la începutul pagini, abonare newsletter, apelare, trimite mesaj sau email direct de pe site.

Prețul include: realizare structura, design și adăugarea conținutului primit de la client. Pretul poate sa varieze in functie de complexitatea siteului.

Servicii extra: logo, domeniu si gazduire, creare continut, cautare poze sau editare, campanii SEO, AdWords si Facebook se face oferta personalizata

Anunț valabil pentru toată țara.

Pozele sunt reale luate de pe siteuri create de noi. Pentru linkuri spre paginile din portofoliu va rugam sa ne contactati deoarece nu sunt permise linkurile in descriere.

Vă rugăm să lăsați un mesaj sau un email pentru a primi mai multe informații sau oferte și revenim în cel mai scurt timp posibil. De asemenea puteți suna la numărul afișat.