img 15.02.2020 08:30

Placă de sunet ASUS XONAR D2/PM PCI Ultra Fidelity Sound

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Se vinde 1(una) bucată placă de sunet ASUS XONAR D2/PM

- Placa a fost cumpărată din magazin, se vinde dintr-un motiv de natură tehnică şi anume o placă video achiziţionată de curând care îmi ocupă ambele sloturi PCI în număr de 2(două) pe placa de bază, din păcate.
- Placa se adresează cunoscătorilor, audiofililor dar şi gamerilor. Celor care doresc un sunet pur, rafinat la superlativ, o claritate extraordinară şi detalii foarte fine ce nu le auzi în mod normal cu alte placi, un sunet de cristal dus la extrem.
- Înglobează toate tehnologiile Dolby/DTS, pentru decodarea în timp real a filmelor, emulare în timp real EAX 5.0, poziţionarea 3D în jocuri este redată cu o precizie matematică, multe dintre aceste tehnologii regăsindu-se în ziua de azi doar pe plăcile de sunet foarte scumpe.
- Placa arată impecabil, e ţiplă, are mufe aurite iar cutia conţine un bundle bogat, numeroase cabluri jack-RCA, TOSLINK, interfaţă MIDI, adaptoare, extensii, totul este sigilat în pungi, inclusiv CD-urile cu softuri vin cu CD-KEY-uri şi n-au fost folosite niciodată. Totul arată ca şi nou.
- Pe un sistem Hi-Fi 2.0 compus dintr-un receiver stereo YAMAHA RX-450, coloane SONY SS-MF515 3 Way şi un egalizator SONY SEQ-711(care doar transporta semnalul către staţie, nu are activat niciun efect audio) sunetul este ceva de vis, FLAC-urile se aud că şi cum ar ar ieşi direct dintr-un CD-PLAYER standalone. Iar asta se datorează DAC-ului Burr-Brown PCM1796 de la Texas Instruments pe care îl deţine şi care se foloseşte pe CD-playere şi SA-CD-playere standalone japoneze scumpe cum ar fi ACCUPHASE sau C.E.C.
- Pe nişte căşti profesionale AKG K-612 PRO de 120 Ohm, (conectate direct la placă), detaliile, poziţionarea şi separarea instrumentelor, vocile, soundstage-ul, imaginea stereo şi claritatea pe care o auzi este ceva ce nu se poate exprima în cuvinte, trebuie ca să auzi.
Atât am avut de spus. Nu vreau ca să o mai laud, că n-are rost, cuvintele sunt de prisos. Cine o va cumpăra, va cunoaşte potenţialul audio uriaş al acestei placi.

Detalii tehnice găsiţi în link-ul oficial ASUS

- Preţul este uşor negociabil. Nu se acceptă schimburi.
- Se poate expedia prin curier rapid oriunde în ţară, cu plata ramburs şi verificarea coletului înainte de a plăti.
- Predare personală în Brăila sau Galaţi
Rog și ofer seriozitate maximă.

https://www.asus.com/ro/Sound-Cards/Xonar_D2PM/overview/

Detalii anunt

  • stare
    utilizat