img 13.01.2021 14:59

Vand generator nou de hidrogen omologat UE,(montat pe Opel Corsa) cu masina cu tot.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Opel Corsa hachback 1,2 benzina/2003, Euro 4, ITP valabil 30.07.2021, comenzi audio la volan, baterie noua, cauciucuri noi (vara+iarna), motor cu garantie 18 luni, dupa rectificare chiulasa, (pompa de apa, redresor, toba esapament, distributie, filtru de polen, caseta de directie si garnituri noi), avand generator nou de hidrogen (omologat UE).

Consumul de benzina va ajunge in final la 2,5-3,1 litri/100km.
Reglajul final al generatorului de hidrogen se poate face doar dupa 1500km parcursi, cand decalaminarea motorului va fi completa, iar generatorul prin productia de hidrogen realizata, va economisi pana la 50-60% combustibil.

Masina poate fi echipata (de pe emag) si cu senzori sau camere de parcare, aer conditionat, camere video, navigatie GPS etc.,si este rentabila doar la efectuarea a peste 1000-1500 km lunar, ideala fiind pentru cei care fac naveta 30-100 km/zi, si nu vor sa apeleze la transportul in comun, din diferite considerente, sau pentru comisionari etc.

Datorita gabaritului mic, poate fi parcata cu usurinta si pe suprafetele reduse, iar pe sosea tinand cont de cei 75 CP ai sai + hidrogenul care-i amplifica foarte mult puterea, este o sprintena "fasneata", si cere responsabilitate.
Exceptand tranzitia, a fost condusa doar de catre doua doamne, care se pare ca n-au fortat-o, asigurandu-i o stare buna.

Comparativ cu masinile pe gaz care pot fi si periculoase in anumite conditii, generatorul de hidrogen, produce strict hidrogenul necesar consumului direct in timpul functionarii motorului, fara a-l stoca, eliminand complet pericolul de explozie.

Cel mai mare avantaj insa este faptul ca hidrogenul fiind un combustibil cu ardere completa, poluarea mediului este total exclusa, favorizand dimpotriva procesul de ardere completa si al combustibililor asociati, derivati petrolieri ca si cel de decalaminare al motorului, fapt care protejeaza nu doar mediul ci si lubrifiantul motorului de deteriorare prelungind implicit viata motorului.

Pretul se amortizeaza complet din economia de benzina dupa 40.000-50.000 kilometri.

NOTA: "Ii plac numai drumurile bune, asfaltate".

https://www.piata-az.ro/automobil-opel-corsa-692997

Detalii anunt

  • stare
    second hand
  • marca
    Opel
  • tip
    Consumabile - Accesorii