img 08.12.2018 14:26

Pachetul de Detoxifiere de la TIENS (tiens-biolife.ro)

Conform Medicinei Traditionale Chineze curatarea corpului si intarirea sistemului respirator si a intestinelor se poate face cu ajutorul a 3 produse marca TIENS. Beneficiaza de oferta momentului si cumpera PACHETUL pentru DETOXIFIERE (Ceai Antilipemic, Digest si Chitosan).
Ceaiul Antilipemic TIENS este un complex de plante atent selecționate ce revitalizează organismul. De secole, Gynostemma pentaphyllum este considerată o plantă medicinală miraculoasă în China, fiind supranumită şi "ginsengul din Sud". Se spune că proprietăţile sale de imunizare au fost descoperite de primul împărat al dinastiei Qin – Qin Shi Huang.
Medicina Tradiţională Chineză consideră că sănătatea întregului organism este determinată de starea sistemului digestiv. Cu toate acestea, adoptăm obiceiuri alimentare nesănătoase şi ne supunem stresului în exces, iar consecinţele sunt numeroase apariția a numeroase afecțiuni gastrointestinale. Soluţia propusă de TIENS este suplimentul nutritiv natural Digest, care are rolul de a regla funcţiile sistemului digestiv.
Chitosanul și celuloza sunt cei mai răspândiți carbohidrați complecși din natură, cunoscuți și sub denumirea de polizaharide. Chitosanul se obține din chitină, substanță ce intră în componența exoscheletului crustaceelor, al anumitor insecte, dar și în membrana celulară a anumitor specii de ciuperci. Așadar, chitosanul este un compus natural, non-toxic și biodegradabil, foarte utilizat, datorită proprietăților unice, în biotehnologie, medicina umană și veterinară, dar și în cosmetică. În prezent, tratatele de nutriție îl consideră ca fiind "al șaselea element vital" după proteine, lipide, carbohidrați, minerale și vitamine.
Pachetul de detoxifiere pentru 30 zile contine:
- 1 cutie de ceai antilipemic (30 plicuri), Administrare: 1 plic/zi. Infuzați plicul în apă la temperatura de 80°C, timp de 10 minute. Plicurile pot fi folosite pentru mai multe infuzări. Ceaiul preparat din 1 plic se consumă pe parcursul unei zile.
- 2 cutii de digest (90 tablete), Administrare: 6 tablete/zi. A se consuma câte 2 tablete de 3 ori pe zi, după mese.
- 1 cutie de chitosan (100 tablete), Administrare: 3-4 capsule/zi. A se consuma 1-2 capsule de două ori pe zi, de preferință în prima parte a zilei, pe stomacul gol. Pentru controlul greutății, doza se va ingera cu 20 de minute înaintea servirii mesei, cu apă călduță. Precautii: Produs nerecomandat copiilor sub 12 ani. Pentru limitarea capacității de asimilare a altor medicamente sau suplimente nutritive, Chitosanul se va administra cu un decalaj de 2 ore față de acestea. A nu se administra concomitent cu Dubla-celuloză TIENS.

http://www.tiens-biolife.ro/ingrijire-personala-si-cosmetice/pachetul-de-detoxifiere-pentru-30-zile-transport-gratuit--276104