img 12.10.2019 08:28

Oferta!!! card bancar Monese

O noua promotie de tipul celei de la Revolut isi face simtita prezenta. Sistemul este acelasi. Doar ca aplicatia poarta numele de Monese, insa foloseste acelasi sistem simplu si eficient. Iti faci cont in aplicatia Monese care o poti descarca din GooglePlay, sau App Store, insa pentru a primi cei 15 EURO CADOU trebuie sa introduci codul: ADRI9823 .
De asemenea, odata ce ti-ai facut cont si ti-ai comandat cardul gratuit poti recomanda prietenilor cardul Monese si vei primi pentru fiecare prieten care isi face cont si isi comanda cardul cate 15 EURO din partea Monese si ei la fel cate 15 EURO.
PASUL 1: DESCARCA APLICATIA MONESE SI INTRODU CODUL: ADRI9823
PASUL 2: VERIFICA-TI IDENTITATEA (BULETIN & SELFIE VIDEO)
PASUL 3: APLICI PENTRU UN CARD MONESE SIMPLE MASTERCARD GRATUIT (INCLUSIV LIVRAREA SA)
Dupa ce urmezi acesti pasi vei putea invita la randul tau prietenii.
Monese este o aplicatie de tip fintech la fel ca si Revolut. Adica nu apartine de nici o banca. Are o interfata prietenoasa in limba romana. Foarte intuitiva si usor de utilizat. Din ea se poate comanda gratuit cardul mastercard Monese.
Avantaje: card fizic GRATUIT (inclusiv livrarea sa)
FARA Taxe sau Comisioane
transferuri instant
curs valutar apropiat de BNR
15 EURO CADOU [COD: ADRI9823]

P.S. Cei 15 EURO cadou iti vor intra in cont doar dupa ce faci o alimentare a cardului de minim 10 EURO (prin Top UP sau transfer bancar) si faci o plata cu cardul Monese la un comerciant. Ca sa stai linistit poti alimenta cardul doar dupa ce-l primesti in cutia postala. Codul de activare vine odata cu cardul.