img 27.09.2019 12:28

Mutari,Debarasare,Transport,Manipulare,Montaj-Mobila Cluj

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
TransMobil-Cluj ofera:
-MUTARI / RELOCARI in Cluj rapid,ieftin si in siguranta.Garantam calitatea muncii cu un personal calificat in domeniu.Impachetam,infoliem daca este nevoie deoarece pentru noi este foarte important ca bunurile Dvs. sa nu sufere nicio urma de deteriorare in urma transportului/manipularii acestora.Mutari/Relocari: Mobila,bagaje,electrocasnice,saci,cutii,pachete,lucruri personale,etc.
-DEBARASARE / EVACUARE orice tip de spatii(apartamente,locuinte,garsoniere,poduri,pivnite,curti,spatii comerciale,birouri,orice).Debarasam orice incepand de la :mobilier vechi,gunoi menajer rezultat in urma renovarii locuintei,apartamentului,garsonierei Dumneavoastra,tocuri de usi/geamuri,parchet,lambriu,electrocasnice vechi orice de care doriti sa va debarasati!
-TRANSPORT MARFA cu duba 3.5T in Cluj si nu numai!Transport mobila,electrocasnice ,materiale de cosntructii cumparate de la magazine precum Praktiker,Dedeman,Leroy-Merlin dar si de la depozite.
-Beneficiem si de personal pentru manipularea bunurilor Dumneavoastra(mobilier,electrocasnice,saci,cutii,pachete).Ajutam si la reorganziarea moblierului din locuinta Dumneavoastra.
-MONTAJ-MOBILA rapid si ieftin de catre un personal calificat si cu experenta in toate tipurile de mobilier.
Oferim consultanta si oferta de pret gratuit in ceea ce priveste serviciile noastre.
CONTACT
Telefon: 0757411306

www.transmobilcluj.ro