img 28.03.2024 09:35

Masa moderna din lemn masiv stejar cu si picioare metalice

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Masa de living din stejar natural cu picioare metalice

Prețul acestui produs include transport GRATUIT și TVA

Produsele noastre sunt la preț de producător

Dimensiune: Lungime x Adâncime x Înalțime x Grosimea blatului

Material blat masă: Lemn masiv (Stejar), blat tesit

Forma blatului: Semi oval

Grosimea blatului: 3 cm

Material picioare masă: Oțel

Finisare picioare masă: oțel vopsit cu pulbere, electrostatic, negru

Detalii tehnice: sarcină totală maximă admisă 150 kg

Stare de asamblare: asamblat parțial, picioarele mesei trebuie asamblate de către client

Timp de livrare: 6-8 Săptămâni

Utilizare în spațiul: Interior

Notă: Fiecare piesă de mobilier este unică și poate varia ca grosime, formă și dimensiunea materialului.

Găurile, crăpăturile și adânciturile nu sunt defecte, ci sunt caracteristici speciale care sunt încorporate în mod deliberat pentru a sublinia naturalețea lemnului în cel mai bun mod posibil.

Toate produsele noastre sunt făcute pentru a fi depozitate și folosite în spații interioare. În cazul contrar garanția produselor nu este valabilă! Prețul include doar masa (fără scaune).

Imaginile produselor de pe site au doar rol ilustrativ, pot diferi ușor în culoare față de originalul și pot conține accesorii neincluse în pachetul standard.

eScaun foloseste la mese urmatoarele tipuri de nuante de stejar:
Pole Grey - Gri
Natural
September - Maro inchis
Cinnamon

eScaun foloseste la mese urmatoarele tipuri de canturi de blat:
Blat standard drept
Blat tesit

MESE DIN LEMN MASIV LUCRATE MANUAL. MOBILIER DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Suntem un producător român specializat în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate, inovatoare în design și material.

Oferim o selecția mare de scaune, mese, fotolii și banchete potrivite pentru toate spațiile si pentru un confort excepțional. Toate produsele noastre sunt lucrate manual și sunt folosite materiale de înaltă calitate.

Indiferent ca vorbim de amenajarea livingului, a bucatariei sau a dining room-ului, mobilierul joaca un rol important atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Practic, mobilierul este principalul element ce poate dicta felul in care o amenajare interioara se contureaza si modul in care fiecare metru patrat de spatiu este fructificat. La eScaun gasesti o gama varianta de scaune, mese, fotolii și banchete perfecte pentru orice incapere din casa ta.

Atunci cand alegi mobilierul pentru casa ta, trebuie sa tii cont ca atat culoarea, cat si materialul sa se potriveasca cu restul obiectelor din incapere. Datorita varietatii de culori, materiale si texturi, produsele eScaun se pot integra cu usurinta in orice stil de amenajare.

Mese din stejar masiv si picior robust din metal

Alege o masă moderna, în stil scandinav, una rustica, clasica sau eleganta, care va satisface nevoile familiei tale, indiferent dacă este pentru două persoane sau pentru șase, avem o mulțime de opțiuni pentru a se potrivi spațiului și stilului interior: modern sau clasic. La eScaun poti alege o masă perfecta într-o varietate de dimensiuni, modele și culori.

---mese pentru living si sufragerie
Mese de living, de sufragerie sau mese dining sunt in principiu una si acelasi lucru. Indiferent de denumire, toate aceste mese au o trasatura comuna care le defineste. Toate completeaza livingul sau sufrageria pentru a crea un spatiu in care familia se reuneste pentru a lua masa.

Masa de living e locul in care iti primesit prietenii atunci cand vin in vizita! Mesele de living moderne sau clasice sunt mai impunatoare, rezistente si au forme care permit asortarea cu mobilierul de living.

---mese pentru bucătărie si zona de luat masa
Bucataria este inima casei, aici preparam retete delicioase si ne reunim in familie pentru un mic dejun sau pentru o cina rapida in timpul saptamanii. Din lemn masiv, rotunde sau patrate, la eScaun gasesti cele mai frumoase mese de bucatarie in diferite modele, dimensiuni si stiluri.

Daca esti in cautare de mese bucatarie pentru locuinta ta, sau iti doresti o masa din lemn masiv de bucatarie, te afli in locul potrivit. Dispunem de o gama variata de mese de bucatarie in diferite stiluri si dimensiuni, gata sa-ti ofere confortul mult dorit. Descopera masa de bucatarie ideala pentru locuinta ta si beneficiaza de transport gratuit la tine acasa.

Masa de bucatarie este cel mai adesea un loc in care petreci mult timp de calitate cu cei dragi! De aceea, o masa de bucatarie trebuie sa fie solida si sa fie practica. Cand achizitionam o masa de bucatarie trebuie sa tinem cont de design, pentru ca masa de bucatarie trebuie asortata cu mobilierul de bucatarie! Forma trebuie aleasa tot in functie de trasaturile spatiului insa de de cele mai multe ori mesele de bucatarie dreptunghiulare sau patrate castiga in fata celor ovale sau rotunde. Daca ai nevoie de o masa din lemn masiv atunci esti in locul perfect.

---mese pentru birou

https://escaun.ro/collections/mese

Detalii anunt

  • stare
    nou