img 01.08.2020 22:13

Ingenico 5100

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Descriere detaliata :


Ingenico 5100 a fost proiectat pentru credit rapid și acceptare card de debit . Un cititor de carduri cu banda magnetica lung cu piesele 1 , 2 , și 3 creste carduri de credit și de debit treacă mai întâi citit succes . Informații privind tranzacțiile sunt procesate rapid ( 33.6k biti pe secunda ), cu ajutorul unui modem V34 , care funcționează în toate mediile de dial - up . Ingenico i5100 este , de asemenea, configurabil cu Ethernet și dial - up din nou pentru a oferi raspuns optim de autorizare . O tastatură simplă și mare ecran luminos cu iluminare de fundal cu 3 chei adresabile ecran face foarte usor de utilizat .


Ingenico 5100 este , de asemenea, extrem de sigure . Este Visa PED aprobat atât online și offline . Un DES și 3DES integrat pad PIN prevede introducerea codului PIN sigure pentru debit și a tranzacțiilor EBT . Alte caracteristici de securitate includ MasterSession și management cheie DUKPT , și o EMV 4,0 certificat de nivel 1 și 2 cititor de carduri inteligente . Ingenico i5100 este un terminal avansat , puternic și flexibil de plată , care oferă o soluție unică pentru acceptarea tranzacțiilor electronice pentru comercianții cu amănuntul și restaurante .
Descriere produs
Cel mai bun terminal de vânzare din lume, cu peste 1 milion de vândut în fiecare an! Conceput pentru versatilitate maximă, cu ecranul său mare grafic, imprimantă rapidă și "bețivan lung" cititor de carduri magnetice pentru reliability.Software -. Listă extinsă de clasa "A" și "B" certificari de clasă, cu numeroase procesoare și achizitori de Securitate - nivel EMV 1 și nivelul 2 certificate, PCI PED, MasterCard PTS și suportă cele mai noi algoritmi de securitate (DES, 3DES, RSA, DUKPT și Master / sesiune). duble Comunicații - modem dial-up si conexiuni Ethernet pentru carduri de mare viteză authorizations.MSR Reader - bețivan lung pentru de incredere lectură cartela magnetica. Suporta piese 1, 2 și 3 într-un singur card de reader.Smart - Suporta ISO 7816-4, carduri de sincronizare și asincron Specificatii tehnice: - Procesor: ARM 7, 29 Mhz Memorie: RAM / Flash: 2MB / 8 MB ​​- Ecran: 128x64 pixel, galben verde ecran / backlit LCD - Tastatura: 15 taste, 3 taste de navigare cu iluminare din spate - Alimentare: Sursă de alimentare externă 100-230V, 50-60 Hz - Dimensiuni: L 210 x W x H 95 75, greutate de 600 de grame - Mediu: funcționare + 5C la 40C +, 15% și 90% umiditate NC. - Accesorii: PIN Shield