img 11.06.2021 10:24

Înțelegerea înregistrării companiei în Olanda

Imagine
Olanda este o țară care se află în fruntea inovației. Este printre primele 5 țări cele mai stabile pentru înregistrarea afacerilor. Configurarea afacerilor în Olanda poate aduce o varietate de oportunități de afaceri profitabile. Cu toate acestea, pentru a începe o afacere în Olanda, trebuie să vă familiarizați cu procesul de înregistrare a acesteia.
Pasul de verificare
Primul pas în procesul de înregistrare a companiei în Olanda este pasul de verificare. Aici autoritățile olandeze relevante ar verifica și analiza identitatea tuturor acționarilor viitori. În plus, autoritățile vor verifica relevanța și autenticitatea tuturor documentelor depuse. În cazul în care ați ales un nume de companie, disponibilitatea acestuia va fi verificată în acest pas.
Etapa de pregătire
Etapa de pregătire vine după etapa de verificare. Autoritatea olandeză în cauză va pregăti toate documentele importante în scopul încorporării companiei. Autoritatea implicată vă va trimite apoi aceste documente pentru semnare cu o semnătură legalizată. Aceste lucrări vor trebui apoi returnate autorităților.
Etapa procedurii de înregistrare formală
Aici un notar va semna actul constitutiv. După semnare, va avea loc depunerea înregistrării companiei la Camera de Comerț olandeză. Aceasta înseamnă că afacerea dvs. va intra formal în registrul societăților comerciale din Olanda. Ulterior, veți primi numărul de înregistrare al companiei. Apoi veți primi numărul de cerere de TVA al companiei, care va fi identificarea TVA a noii dvs. companii olandeze.
Concluzie
În ciuda faptului că este una dintre cele mai mari economii, costurile de formare a companiei olandeze sunt uimitor de mici. În plus, forța de muncă olandeză cu înaltă calificare este o adevărată plăcere cu care lucrez. A avea o configurație de afaceri în Olanda vă va oferi acces la inovație ca niciodată. conectează-ne acum.
Apelați - + 31- (0) 20-244-1878 și + 91-9643460171

https://www.ondemandint.com/what-we-do/market-entry/netherlands-company-formation/