img 07.08.2019 23:32

Garment Steamer TY-07 1800W

Imagine
Imagine
Fier de calcat cu aburi vertical Garment Steamer TY-07 1800WGarment Steamer TY-07 este ideal pentru a indrepta in mod special acele articole de imbracaminte confectionate din materiale sensibile la temperaturi inalte (lycra, matase, in, lana, etc.) deoarece aburul patrunde delicat in tasatura indreptand pana si cea mai dificila cuta. El este recomandat si pentru a indeparta mirosurile neplacute, pentru a improspata. Puteti sa indreptati si acele articole de imbracaminte ce contin nasturi, fermoare, paiete, etc., deoarece talpa este special creeata pentru a patrunde usor in spatii greu accesibile.Garment Steamer TY-07 netezeste , improspateaza si dezinfecteaza prin puterea aburului.Aburul reprezinta cea mai eficienta, sigura si noninvaziva metoda de a indrepta cutele hainelor.Jetul de abur fierbinte penetreaza fibrele tesaturilor. Sub actiunea caldurii, fibrele se dilata si se intind, iar cutele sunt eliminate.Aburul nu afecteaza fibrele si nici nu le preseaza. De aceea, spre deosebire de fierul de calcat obisnuit, Garment Steamer Multifunctional TY-07 prelungeste viata hainelor.

In plus, calcatul cu aburi este mai usoara si de pana la 5 ori mai rapida decat calcatul clasic.Garment Steamer TY-07 este ideal pentru hainele greu de calcat cum ar fi puloverele, hainele din in sau sacourile.Se incalzeste in max 45 de secunde devenind perfect pentru o ultima cuta eliminata in graba, inainte de a pleca la servici.

Pentru o utilizare indelungata, rezervorul de apa iti asigura 35 de minute de abur continuu.Poti folosi Garment Steamer pentru dezinfectarea draperiilor sau a mobilei.Aburul fierbinte elimina mirosurile neplacute si distruge microbii.Specificatii tehnice Multifunctional Garment Steamer TY-07:

- Design modern

- Durata utilizare continua 90 min

- Capacitate 2.6 l

- Putere 1800W

- Alimentare 220V~50Hz

- Temperatura 98C

- 40g apa / min

- Lungime maxima brat telescopic 130cm

- Lungime minima brat telescopic 60cm

- Greutate 7/6 KG

- Dimensiune colet: 50x33x3.5x41.8cmPropritati si avantaje:

Include sterilizare ionica

Se incalzeste in 35 de secunde

Rezervor de apa foarte spatios 2.8 litri

2 trepte de temperatura

Furtun panzat lungime cca 1,5m

Talpa metalica

Suport cu 2 tije pentru sustinerea materialelor greleAparatul multifunctional Garment Steamer TY-07 include:

- Furtun panzat

- Perie pentru tesaturi

- Clema speciala pentru corectat dunga pantalonilor

- Umeras

- 3 carlige pentru umeras

- 2 tije

- fier TY 07

- manusaGarantie 24 luni!

Livrare prin curier 24/48h

Pentru mai multe detalii va rugam accesati: https://www.marcodora.bizoo.ro

Acordam reducere de pret pentru cantitate mare comandata!

Se expediaza oriunde in tara prin curier rapid, cost transport 17 lei, plata la primirea coletului!