img 05.04.2024 06:13

Foto/Video/Sonorizare/Staroste/DJ - Nunti de Zi/Noapte

Imagine
Echipa serioasa si responsabila, cu o vasta experienta, prestam servicii profesionale foto, video, sonorizare, staroste, si muzicanti insotitori mire, nasi si mireasa, pentru nunti de zi/noapte, indiferent de ora/locatia de desfasurare, la cel mai inalt standard al calitatii si bunului gust.

Asiguram pachete de servicii individuale, si/sau complete, constand in : foto/video full hd, sonorizarea la sala festiva, asigurata de dj, pentru nuntile cu caracter traditional, asiguram prezenta unui staroste serios, cu experienta organizatorie, echipa de 3-5 muzicanti.

Oferta de servicii valabila pentru toate judetele/localitatile invecinate cu cluj-napoca ( MS/SJ/SM/BH/BN/MM ). Practicam preturi decente si de bun simt, incepand cu 1500€, pentru tot pachetul de servicii ( foto/video/sonorizare/staroste ).

Servicii profesionale de copiere/digitalizare profesionala orice tip de casete video-audio, indiferent de format ( digital-analogic ) pe orice tip de mediu optic digital ( stick usb, ssd, hdd-extern, dvd, blu-ray, cd ). Se asigura editare si montaj video/foto/audio, decupare cadre video/audio nedorite, amplificarea calitatii video/audio, reparatii/reconditionari casete video/audio ( unde/daca este cazul ).