img 22.10.2019 10:10

Ești obosita și stresata? Te doare spatele?

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Te simti incordata si tensionata dupa o zi petrecuta la birou?Ești obosita și stresata? Te doare spatele?Te dor picioarele dupa o zi grea de stat pe tocuri? Ce spui de un masaj terapeutic de relaxare, ce iti va imbunatati viata si starea de spirit chiar la tine acasa?Vei fi mult mai energica si relaxata.

Pentru mine ești o doamna distinsa și importanta și te tratez ca atare cu mult respect. Din respect pentru tine și timpul tău care este prețios și de cele mai multe ori limitat Îți ofer servicii profesionale de masaj chiar la tine acasa.Masajul iti aduce o oaza de liniste iar un masaj profesional iti poate vindeca sufletul si trupul. O modalitate rapidă, eficientă, plăcută si fără efecte secundare.Sunt un maseur care trăiește pentru ați face viața mai simpla mai frumoasa și care te vrea mai sănătoasă. Maseurul tău Îți poate fi confident Îți poate fi amic Îți poate fi prieten. Maseurul tău Îți poate însenina ziua și descretii fruntea. Iată câteva motive pentru care te invit cu drag să-ți programezi chiar acum la tine acasa masajul tău preferat și sa te relaxezi pe masura stresului tau!

Va astept de luni pana vineri intre orele 10 si 20, pentru o programare la numarul de telefon/sms 0731398885/0734503359 sau mesaj online.Ofer servicii profesionale de masaj la domiciliu sau la hotel tuturor doamnelor si domnisoarelor care se respecta si au grija de sanatatea si aspectul lor fizic!O zi minunata!

Oglinda unei femei respectate , este întodeauna un trup impecabil! Va astept cu drag la masaj!