img 09.11.2018 22:53

DEBARASARE apartamente,garsoniere,case,poduri,pivnite,curti,garaje,spatii comerciale birouri,etc.

Echipa TransMobil-Cluj ofera cele mai rapide sigure si ifetine servicii pentru Debarasarea-Eliberarea-Evacuarea spatiilor Dumneavoastra.
-Debarasare MOBILA VECHE,moloz,electrocasnice,orice din locuinte rapid, fara costuri ascunse. Ai inceput deja curatenia generala si te-ai trezit cu o gramada de vechituri de care ai vrea sa scapi ? Eliberam incaperi de orice tip, pod, beci,apartamente,case,garsoniere,magazie sau garaj. Indiferent de obiectele de care vreti sa scapati, noi venim in ajutorul Dumneavoastra cu tot ce nevoaie. Trimitem echipa cu saci, pentru a strange lucrurile marunte, demontarea mobilierului pentru a face ca debarasarea/evacuarea sa fie mult mai usoara,o asiguram noi .
-Evacuam si molozul rezultat in urma renovarii apartamentului Dumneavoastra.
Indiferent de obiectele care vreti sa scapati, noi venim in ajutorul Dumneavoastra cu tot ce nevoaie. Trimitem echipa cu saci, pentru a strange locurile marunte, demontarea obiectelor o asiguram noi.
Asiguram debarasarea mobilierului vechi si transportul acestuia cu autoutilitare de 3,5 tone dar totodata si personal pentru demontare, incarcare, descarcare.
CONTACT
0757411306

www.transmobilcluj.ro