img 26.04.2021 17:31

De inchiriat Motocultor HONDA F560K7 SEH Tiller

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
De inchiriat Motocultor HONDA F560K7 SEH Tiller.
Cu numai 64 de kg. acest motocultor monoax ramane cel mai manevrabil motocultor din gama Honda. O priza de forta, cu viteza foarte ridicata, permite numeroase aplicatii pentru motocultor. Motocultor Honda F 560 este modelul de motocultor cel mai polivalent. Motocultorul are transmisie prin lanturi duble, manere ajustabile pe inaltime si demontabile pentru a nu lasa urme de pasi. Priza de forta laterala este dispusa in partea laterala a motocultorului.

Date tehnice:
Capacitate cilindrica 163 cm
Putere motor 4.8 cp
Putere 3.6 kW
Capacitate rezervor 3 l
Capacitate rezervor ulei 0.6 l
Viteza maxima (rpm) 3600
Numar viteze 6
Latime de lucru maxima 80 cm
Adancime de lucru 30 cm

Pret chirie 214 RON / 24 ore

Inchiriaza DUMINICA pentru o zi si primesti a doua zi GRATIS!!!

Pentru persoanele fizice, la intocmirea contractului este nevoie de actul de identitate, valabil, emis pe numele clientului de catre autoritatile din Romania, in ORIGINAL (NU copie, NU poza) si de talonul masinii cu care se face transportul echipamentului.
Inchirierea se poate face FARA RETINERE DE GARARTIE urmand una dintre cele doua proceduri:
1. - se efectueaza plata chiriei cu cardul bancar PERSONAL (cardul pe numele din buletin al clientului cu care semnam contractul de inchiriere) dintr-un cont deschis la orice banca din Romania.
2.- se efectueaza palta cu numerar si se prezina ultima factura de electricitate si dovada platii acesteia pe numele si adresa clientului din buletin.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, inchirierea se poate face FARA GARANTIE, cu respectarea anumitor termene si conditii.
Pentru mai multe informatii si detalii despre procedura de inchiriere va asteptam la punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca de pe Bld. Aurel Vlaicu nr 182 (in incinta Leroy Merlin) sau la nr de telefon .

Detalii anunt

  • stare
    utilizat