img 14.05.2020 15:52

curatenie debarasare apartamente locuinte poduri pivnite gradini curti orice spatii

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Trans Cluj oferă servicii complete de DEBARASARE a locuințelor, garsonierelor, apartamentelor, depozitelor, garajelor, podurilor, beciurilor, pivnițelor și curților! Asigurăm încărcarea și descărcarea dubelor cu personal calificat, la preturi mici! Reciclare, ridicare și colectare mobilă veche Cluj! Transport moloz cu autoutilitare basculabile în Cluj, Florești, la prețuri imbatabile! Debarasări spații comerciale, depozite și birouri! Trans Cluj este partenerul pe care te poți baza! Noi avem grijă de mediul înconjurător! Depozitare mobilă veche și moloz în Cluj! Mutări mobilă, mobilier Cluj! Cele mai mici prețuri pentru debarasări orice tip de spații în Cluj. Transport moloz, deșeuri după lucrări de construcții în Cluj, cu autoutilitare de 3.5 t închise sau basculabile, la preturi mici! Asiguram încărcarea și descărcarea molozului, deșeurilor! Asigurăm saci și umplerea acestora cu moloz, deșeuri menajere! Debarasări în Cluj, Florești, Apahida, Feleac, Baciu și Dezmir!Transport deseuri constructii Cluj.

CURĂȚENIE DUPĂ DEBARASARE! Din gama de servicii de curățenie oferite face parte și serviciul de curățenie după mutare-debarasare. Aceasta este absolut necesară pentru a lăsa în urmă un spațiu curat și igienizat! Servicii de curățenie, debarasare după constructori în Cluj!

TRANS CLUJ OFERA SERVICII COMPLETE DE CURĂȚENIE A LOCUINȚELOR, APARTAMENTELOR, GARSONIERELOR, CASELOR, GARAJELOR, PODURILOR, GRĂDINILOR, DEPOZITELOR, PIVNIȚELOR ȘI A CURȚILOR LA PRETURI MICI! Debarasăm paturi, saltele, geamuri și uși vechi, colțare, moloz, canapele, fotolii, haine, covoare, deșeuri, resturi vegetale, mașini de spălat, frigidere, televizoare, hârtie, cartoane, fier, electrice, electronice, aproape orice! Colectare deșeuri, hârtie, cartoane și fier vechi în Cluj. Transportăm ieftin moloz și resturi vegetale din grădini!

https://www.mutari-debarasari-cluj.ro/