img 20.11.2023 06:06

Picker pregatire marfa in depozit langa Aeroport, L-J 8-17:30, V 8-14

Descriere job

Înainte de a suna vă rog citiți cu atenție și complet descrierea postului, condițiile și oferta de angajare (ce include explicația detaliată a salarizării) de pe siteul GermanMarket . ro de la rubrica Angajari.

Programul de lucru e fix, de luni până Joi inclusiv între orele 8:00 - 17:30 cu 1 oră zilnic timp de pauză și vineri între orele 8:00 - 14:00 cu 20 de minute timp de pauză, fiind zi mai scurtă de muncă. Stația de autobuz 5/8 e la 100m de depozit.

* Pentru cine are copil școlar firma noastră acordă o bursă privată de 600 lei net (neimpozabilă) necondiționată de rezultatele școlare ci doar de prezența la școală. Valoarea bursei e inclusă în suma menționată mai sus. Practic cine are copil școlar primește în total 4180 lei NET sub formă de salariu de încadrare + tichete de masă + tichete culturale + bursă privată copil + restul beneficiilor extra salariale pe care le găsiți detaliate pe site-ul nostru, menționat mai sus.

Pe site-ul nostru (GermanMarket . ro la rubrica Angajari) avem explicat în detaliu toate informațiile despre acest post, din ce e compus pachetul salarial, în ce condiții se acordă și despre bursa privată pe care o acordăm colegilor care au copii școlari.

După ce intri pe site-ul nostru, menționat mai sus, și citești în întregime descrierea detaliată a acestui post de pe site-ul nostru, dacă ești interesat de acest loc de muncă și consideri că te încadrezi în cerințele postului și ești de acord cu condițiile de angajare, te rog sună-ne pentru a discuta posibilitatea de angajare.

https://www.germanmarket.ro/blog/angajari


Cerinte

ATENTIE: Pentru acest post căutăm un coleg care să aibă copil la școală (indiferent în ce clasă e copilul)!

Condiție obligatorie pentru angajare: minim 10 ani vechime în muncă (dovedită cu acte). Nu e obligatoriu să aveți experiență anterioară în domeniu logistic / retail dar ne interesează să aveți deja vechime în muncă (indiferent unde și ce ați lucrat) de minim 10 ani! Deoarece majoritatea activității pentru acest post presupune muncă fizică de deplasare prin depozit, colectare, sortare și ambalare de produse în cutii cu greutate între 5 kg și 20 kg, este necesar să fiți apți din toate punctele de vedere, fizic și mental, să puteți face o astfel de muncă manuală / fizică timp de 8 ore / zi (cu pauză la fiecare 2 ore).

oferta

Angajăm bărbați harnici, câștig NET 4,180 lei pe posturi de pickeri pregătire marfă / lucrători depozit în Cluj, lângă Aeroport pentru depozitul German Market de produse curățenie, îngrijire personală, articole menaj, dulciuri, cafea.

Câștigul NET lunar include tichete de masă pe card, decontare transport în comun sau cu auto propriu, bursă privată* pentru copilul școlar și alte beneficii extra salariale detaliate în prezentarea postului de pe site-ul menționat mai jos.

Detalii anunt

 • post
  Picker pregatire marfa depozit
 • tip oferta
  Full time
 • experienta
  3-5 ani
 • salar €
  840
 • loc
  Cluj-Napoca, Cluj