img 06.04.2021 22:03

Angajam sofer duba 3.5T cat. B pentru manipulare si distributie marfa in Cluj, program fix Luni-Vineri 9-18

Imagine

Descriere job

Căutăm un coleg harnic și serios, dornic să înceapă sau să-și continue cariera într-un domeniu de viitor, domeniul logistic, plecând de la un post de șofer manipulare și distribuție marfă în cadrul depozitului German Market din Cluj-Napoca, situat în cartierul Someșeni, lângă Aeroportul Cluj.

Te-ai săturat să lucrezi în altă parte sau nu ai deloc experiență în domeniu? Oricum ar fi noi te primim cu brațele deschise în echipa German Market. Te vom învăța rapid tot ce trebuie să ști și să faci și îți promitem că te vom trata frumos și corect, la fel cum așteptăm și noi să fim tratați!

Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat de acest post te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Ce responsabilități vei avea în echipa noastră?

Principalele tale activități ca și șofer manipulare și distribuție marfă pentru depozitul German Market vor consta în încărcarea / descărcarea și transportul cutiilor cu marfă pentru aprovizionarea săptămânală a magazinelor firmei. Marfa constă în principal în produse de curățenie casnică, articole menaj, produse de îngrijire personală, dulciuri și cafea aflate în cutii cu greutate medie între 5 kg și 15 kg. Activitatea acestui post presupune majoritar muncă fizică de pregătire, sortare, încărcare și descărcare manuală de marfă în/din mașina de transport, de aceea este necesar să fii capabil din toate punctele de vedere să faci această muncă fără probleme.

ATENȚIE: Acest post presupune că în 80% din timpul programului vei face muncă de manipulare manuală de marfă (încărcare / descărcare / sortare marfă) și 20% din timpul programului vei conduce mașina firmei, NU este un post în care doar conduci mașina firmei. Mașina firmei nu se lasă acasă, se preia dimineața de la sediul firmei și se parchează la finalul fiecărei zile de muncă tot la sediul firmei situat lângă Aeroport.

Care va fi programul de lucru?
Vei avea un program de muncă fix, de Luni până Vineri, de la ora 9 la ora 18, cu 1 oră si 20 minute pauză de masă.

http://www.germanmarket.ro/blog/angajari


Cerinte

Ce ne dorim de la tine?
- Obligatoriu permis de conducere cat. B de minim 2 ani și posibilitatea de a conduce autoutilitară marfă (dubă 3.5T cat. B);
- Amabilitate, spirit de echipă, hărnicie, ambiție, seriozitate, responsabilitate și disciplină;
- Abilități de folosire a tehnologiei moderne (PC, Windows, Excel, software gestiune și facturare, Internet, imprimantă, scaner, etc);
- Meticulozitate, atenție la detalii, bună coordonare și planificare;
- Să nu fii elev sau student activ, deoarece programul nostru de muncă nu se potrivește cu cel al unui elev/student;
- Să știi la perfecție tabla înmulțirii și a împărțirii și să poți face calcule matematice simple în minte (adunări, scăderi, înmulțiri, împărțiri);
- Nivel cel puțin mediu de atenție și gândire logică;

oferta

Pachet salarial de încadrare: ~ 2,700 lei NET (4,050 lei brut) compus din: 2,700 lei salariu brut de încadrare (în medie 1,570 lei net cu o persoană în întreținere) + 500 lei bonus brut de prezență (280 lei net, se aplică începând din luna următoare lunii angajării) + 350 lei bonus net post șofer distribuție (acordat sub formă de vouchere de combustibil) + o medie lunară de 400 lei net în tichete de masă electronice (pe card, se aplică din prima zi de contract) + 100 lei net decontare transport în comun sau combustibil pentru auto propriu (se aplică la cerere începând din luna următoare lunii angajării).

În plus față de pachetul salarial de încadrare dacă ai copil școlar (clasele 0-12) sau student: îi acordăm o bursă privată de studiu în valoare de 300 lei / lună. Dacă ai mai mulți copii școlari / studenți bursa se acordă celui mai tânăr dintre ei;

Beneficii extra (negarantate, se pot acorda în funcție de performanțele individuale, ale firmei și de mersul economiei):
- Tichete de vacanță 1000-2000 lei net anual, acordate pe card;
- Tichete cadou pe card în valoare de 150 lei net la ocazii speciale: Crăciun, 8 Martie (dacă ești femeie) Paște, 1 Iunie (dacă ai copil minor), 1 Septembrie (dacă ai copil școlar);
- Reducere de 10% la toate produsele din magazinele German Market;

Pachetul salarial de de încadrare este raportat la volumul de muncă, nivelul responsabilităților, productivitatea postului, valoarea vânzărilor și condițiile de muncă iar beneficiile extra se pot acorda în funcție de performanțele individuale, ale firmei și de mersul economiei.

Câteva dintre avantajele pe care le vei avea în cadrul echipei German Market:
- te angajăm chiar și dacă nu ai experiență anterioară în domeniu;
- ai parte de training și suport permanent din partea colegilor;
- folosești echipamente și tehnologii moderne de lucru;
- ai acces la proceduri scrise de lucru, pentru a învăța cum să-ți faci munca cât mai corect;
- descoperi o mulțime de produse noi care nu există pe piața din România;
- vei face parte dintr-o echipă în care predomină colegialitatea, bunul simț și ajutorul reciproc;
- îți exersezi abilitățile de interacțiune cu oamenii;
- lucrezi și te dezvolți profesional într-o companie antreprenorială românească;
- șefii nu îți stau toată ziua pe cap, ai spațiu și libertate în a-ți face munca așa cum trebuie;

Locul tău este în echipa German Market dacă:
- vrei sa-ți dezvolți cariera și să acumulezi experiență în domeniile logistic, retail și e-commerce;
- apreciezi și ești oricând pregătit atât pentru muncă fizică cât și pentru muncă intelectuală;
- vrei să faci parte dintr-o echipă tânără dar profesionistă, unde primează respectul reciproc și bunul simț;
- îți cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat și recompensat pe măsura muncii depuse;

Detalii anunt

 • post
  sofer duba cat. B manipulare si distributie marfa
 • tip oferta
  Full time
 • experienta
  2-3 ani
 • salar €
  Peste 600 euro
 • permis
  B
 • loc
  Cluj-Napoca, Cluj