img 08.04.2021 15:23

E.ON ASIST COMPLET S.A. angajeaza pentru Cluj-Napoca MUNCITOR REVIZII ȘI VERIFICĂRI

Descriere job

Compania E.ON ASIST COMPLET S.A.
angajează

• MUNCITOR REVIZII ȘI VERIFICĂRI în Cluj-Napoca

E.ON Asist Complet SA, cu sediul social în Târgu Mureş, strada Gheorghe Doja, nr 64-68, Cladirea Multinvest, etaj 3, jud. Mureş, România, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (definite de Regulamentul general privind protectia datelor nr. 2016/679 - „GDPR"), în scopul recrutării (stabilirii unei relații de muncă). Transmiterea oricăror date cu caracter personal cu privire la inițierea unei relații de muncă și/sau oricăror scopuri aflate în interesul dvs. reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către E.ON Asist Complet.Pentru detalii suplimentare cu privire prelucrarea datelor cu caracter personal de către E.ON Asist Complet vă rugăm accesați: https://www.eon.ro/protectia-datelor și https://www.eon.ro/politica-de-utilizare-cookie-uri.

www.eon.ro


Cerinte

Candidatul ideal: Absolvent de liceu/școală profesională sau școală de arte şi meserii, cu calificare in meseria de instalator gaze naturale. Experiență minim 1 an în instalații. Permis de conducere cat.B.

oferta

Compania va suporta costurile legate de obținerea autorizării ANRE pentru Instalator și ISCIR RVT pentru pozitiile menționate mai sus.

Ofertă salarială atractivă!

Detalii anunt

  • post
    MUNCITOR REVIZII ȘI VERIFICĂRI
  • experienta
    ≤ 1 an
  • loc
    Cluj-Napoca, Cluj