img 12.01.2021 14:39

Angajam vanzatoare / lucrator comercial (f/b) cu program 3-4 zile/sapt, pachet salarial net 2,350-2,550 lei + periodic beneficii extra

Imagine

Descriere job

Ești o persoană harnică, îți cauți un loc de muncă în Cluj și vrei să ai 3-4 zile complet libere săptămânal? Citește până la final!

ATENȚIE: Pentru a aplica la acest post și pentru detalii complete despre post intră pe site-ul German Market Ro, accesează rubrica Angajări și selectează postul dorit. Nu răspundem și nu luăm în considerare cererile de angajare sau CV-uri transmise online, prin această platformă sau prin SMS, email, Facebook, etc. și nici cele depuse fizic la magazine. Singura modalitate pentru a aplica la acest post este pe site-ul nostru German Market Ro. Mulțumim pentru înțelegere. Numărul de telefon pentru angajare îl primești DOAR după ce termini de completat formularul de aplicare menționat mai sus prin care verificăm dacă te precalifici pentru postul selectat.

Câteva dintre avantajele pe care le vei avea în cadrul echipei German Market:
- volumul de muncă și stresul la locul de muncă este mai mic decât la alte locuri de muncă;
- te angajăm chiar și dacă nu ai experiență anterioară în domeniu;
- ai parte de training și suport permanent din partea colegilor;
- folosești echipamente și tehnologii moderne de lucru;
- ai acces la proceduri scrise de lucru, pentru a învăța cum să-ți faci munca cât mai corect;
descoperi o mulțime de produse noi care nu există pe piața din România;
- vei face parte dintr-o echipă mică dar unită, în care predomină colegialitatea, bunul simț și ajutorul reciproc;
- îți exersezi abilitățile de interacțiune cu clienții;
- lucrezi și te dezvolți profesional într-o companie antreprenorială românească;
- șefii nu îți stau toată ziua pe cap, ai spațiu și libertate în a-ți face munca așa cum trebuie, conform procedurilor;

https://www.germanmarket.ro/blog/angajari


Cerinte

Căutăm noi colegi și colege pentru echipa de lucrători comerciali cu atribuții și de casieri a magazinelor German Market situate în Cluj-Napoca, în cartierele: Mănăștur, Mărăști și Piața Mihai Viteazu prin care vindem produse de îngrijire personală, cosmetice, produse de curățenie, detergenți, articole menaj, dulciuri și cafea de import.

Pentru a aplica la acest post e necesar ca în ultimii 3 ani să ai cel puțin 2 ani lucrați legal, cu norma întreagă, oriunde în domeniul privat din România sau Europa și să fii pregătit(ă) să faci atât muncă de casier cât și muncă fizică de lucrător comercial. Dacă îndeplinești aceste condiții și ești harnic(ă) și cinstit(ă) noi te primim cu brațele deschise în echipa German Market. Te vom învăța tot ce trebuie să ști și să faci și îți promitem că te vom trata frumos și corect, la fel cum așteptăm și noi să fim tratați!

Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de acest post te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

oferta

Pachetul salarial brut de incadrare este de ~ 2,350 lei NET (3,700 lei brut) compus din: 2,700 lei salariu brut de încadrare (în medie 1,570 lei net cu o persoană în întreținere) + 500 lei bonus brut de prezență (280 lei net) + o medie lunară de 400 lei net în tichete de masă electronice (pe card) + 100 lei net decontare transport în comun sau combustibil pentru auto propriu, rezultând un pachet salarial de ~ 2,350 lei NET lunar (sau 2,550 lei net lunar pentru cine are copil elev care se califică pentru bursa privată ”Parte de carte”, vezi detalii mai jos);

Beneficii extra (negarantate, se pot acorda în funcție de performanțele individuale, ale firmei și de mersul economiei):
- Tichete de vacanță 1500-2000 lei net anual, acordate pe card;
- Tichete cadou pe card în valoare de 150 lei net la ocazii speciale: Crăciun, 8 Martie (dacă ești femeie) Paște, 1 Iunie (dacă ai copil minor), 1 Septembrie (dacă ai copil școlar);
- Reducere de 10% la toate produsele din magazinele German Market;
- Bonus trimestrial de vânzări în funcție de performanțele financiare ale magazinului unde lucrezi;

Pachetul salarial de de încadrare este raportat la volumul de muncă, nivelul responsabilităților, productivitatea postului, valoarea vânzărilor și condițiile de muncă iar beneficiile extra se pot acorda în funcție de performanțele individuale, ale firmei și de mersul economiei.

Bursa privată ”Parte de carte”
Suplimentar, fără să fie legat de salariul tău, dacă ai un copil elev (clasele 0-12) cu rezultate școlare bune, copilul poate aplica pentru bursa noastră privată "Parte de carte", în valoare standard de 200 lei net / lună. Valoarea bursei poate fi mai mare pentru cine are rezultate școlare excepționale.

Detalii anunt

 • post
  vanzatoare / casier / lucrator comercial
 • tip oferta
  Full time
 • experienta
  2-3 ani
 • salar €
  500
 • loc
  Cluj-Napoca, Cluj