img 13.07.2018 08:45

Profi angajeaza sef magazin/sef tura in Cluj Napoca

Descriere job

Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU.

Ce facem noi pentru tine? Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; · Un venit motivant, corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ) · Oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; · Oferim posibilitati reale de promovare Ce vei face tu pentru noi? Daca ai - capacitate de organizare si prioritizare - orientare catre indeplinirea obiectivelor - abilitati de comunicare si relationare - dinamism, integritate, atitudine pozitiva ...aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun!

Cerinte

- îți atingi obiectivele propuse; · contribui la bazele unei echipe unite care își dezvoltă colegii din punct de vedere profesional; · pui bazele unei echipe unite și își dezvoltă colegii din punct de vedere profesional; · te asiguri că sunt respectate politicile comerciale ale companiei. Daca ai - capacitate de organizare si prioritizare - orientare catre indeplinirea obiectivelor - abilitati de comunicare si relationare - dinamism, integritate, atitudine pozitiva ...aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun!

oferta

Oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania

Detalii anunt

  • experienta
    2-3 ani
  • educatie
    studii universitare
  • loc
    Cluj-Napoca, Cluj