img 11.03.2020 15:32

Casa 6 camere de vanzare in Cluj-Napoca, Manastur ID 5010

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Locuinta de lux, cu finisaje rafinate si cochete, situata in Cluj-Napoca, in zona Vivo Center, intr-o locatie nou-dezvoltata. Casa individuala cu accente moderniste, dispusa pe 3 niveluri, complet mobilata si utilata.
Suprafata casei este de 180 mp; avand 60 mp pe fiecare nivel, respectiv parter, etaj 1 si etaj 2.
In ceea ce priveste compartimentarea casei, aceasta este impartita in 3 apartamente.
La parter sunt 2 apartamente; fiecare avand o suprafata de 30 mp, ultrafinisate si foarte bine amenajate, astfel incat sa imbine placutul cu utilul. Fiecare apartament este compus dintr-o camera, bucatarie si baie. Acestea dispun de mobilier personalizat pe spatiu, electrocasnice si electronice. Pot fi ideale pentru investitie sau pot fi ideale pentru cazarea musafirilor.
La etajul 1 si 2, se afla un apartament dispus pe doua niveluri, spatios si ultrafinisat, cu o suprafata utila de 120 mp.
Living-ul rafinat prin atentia la detalii este locul ideal de a-ti petrece timpul cat mai placut alaturi de familie sau prieteni. Acesta este finisat intr-un registru de culori neutre si dinamizat cu cateva accente de culoare. Accentele glam din incapere: piatra decorativa, tavanul personalizat, corpurile de iluminat etc. transforma aceasta casa intr-o locuinta de vis.
Zona de luat masa pastreaza acelasi registru de nuante si acelasi stil, fiind in concordanta cu restul incaperilor.
Bucataria este personalizata; mobilier alb elegant cu electrocasnicele incorporate pentru a economisi spatiu si pentru a-i da o nota de modernism acesteia.
Dormitorul - al carui sarm consta in contrastul dintre finisaje si mobilier. Acesta este personalizat, dispune de pat matrimonial si de tot ce este necesar pentru un dormitor perfect. Dressing-ul este spatios si foarte bine compartimentat. Baia pastreaza aceleasi nuante si tonuri cu dormitorul si dispune de toate obiectele sanitare necesare.
De asemenea, toate baile si incaperile sunt finisate impecabil; s-a pus accent atat pe tonuri neutre pentru a oferi o ambianta placuta, linistitoare si primitoare, cat si pe accente de culoare pentru a oferi dinamism acestei case. Toate aceste aspecte transforma aceasta casa intr-un camin echilibrat din punct de vedere estetic, dar si al ambiantei. Este o locuinta care te indeamna sa ii treci pragul.
Terenul are o suprafata de 350 mp, imprejmuit cu gard din lemn, este frumos amenajat cu gazon si arbusti; dispune de terasa personalizata.
Dotari: centrala termica, incalzire in pardoseala, geamuri termopan, usi la intrare, usi interioare.
Finisaje: parchet, gresie Marazzi, faianta Marazzi, vopsea lavabila Caparol, piatra decorativa, tavane personalizate etc.
Alte detalii: scari din lemn masiv, robineti GROHE, electrocasnice Bosch si Electrolux.
Toate corpurile de iluminat sunt pe led - EGLO (este foarte important acest aspect la economisirea electricitatii).
Se vinde complet mobilata si utilata.

http://www.axaimobiliarecluj.ro/vanzare-casa-6-camere-cluj_napoca-manastur-id-5010.html

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  180 mp
 • strada
  -
 • gresie
  da
 • parcare
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu