img 11.03.2020 15:32

Casa 5 camere de vanzare in Cluj-Napoca, Iris ID 5089

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
O locuinta superba, ce pastreaza stilul traditional si amintirile de odinioara; ce ofera linistea si confortul de care ai nevoie, fiind situata in Cluj-Napoca, intr-o zona linistita de case din cartierul Iris. Locatia in care se afla imobilul este oaza de liniste pentru cei care doresc sa locuiasca departe de zgomot si agitatie. In acelasi timp se afla in apropiere de facilitati.
Un alt aspect important este expunerea si panorama; casa are orientare sudica si ofera o panorama si o priveliste absolut minunata asupra orasului.
Imobilul este construit in anul 1990; constructia este solida si foarte bine realizata. Desi au trecut anii, aceasta isi pastreaza frumusetea aparte.
Locuinta are o suprafata utila generoasa de aproximativ 300 mp, fiind dispusa pe regim de inaltime D+P+M+Pod mansardabil, compusa din camere spatioase cu tavane inalte si geamuri mari, oferind lumina naturala incaperilor.
Toate camerele pastreaza accentele traditionale: lemn masiv (atat in ceea ce priveste parchetul, cat si in privinta mobilierului), geamurile din sticla cu rame din lemn, usile de interior din lemn, scarile interioare sunt placate cu lemn etc.
In privinta compartimentarii, s-a pus accent pe confort si intimitate; fiind 3 zone ale casei.
La demisol este zona de depozitare pentru a economisi spatiu pe celelalte niveluri, dar si pentru a organiza cat mai eficient spatiul; la demisol fiind 4 incaperi / camere (spatiu depozitare, camera centrala, camara alimente, pivnita), acces in gradina si pe terasa.
La parter este zona socializare, de relaxare cu un living generos, ideal pentru a intampina oaspetii, 1 bucatarie, hol, baie, casa scarii, acces pe terasa (o terasa generoasa cu o panorama superba).
La etaj / mansarda este zona de odihna; aici sunt 4 dormitoare spatioase, 1 baie, hol si terasa generoasa; si aceasta oferind o priveliste foarte frumoasa asupra orasului.
Podul este un open space inalt, poate fi oricand amenajat in spatiu pentru locuit.
Dotari: centrala termica (gaz), centrala pe lemne.
Finisaje: parchet din lemn masiv, gresie, faianta, usi din lemn masiv.
Utilitati: electricitate, gaz, apa, canalizare.
Constructia este realizata din caramida, iar acoperisul este din tigla glazurata.
Casa dispune de 600 mp de teren, foarte frumos amenajat cu plante si verdeata, transformand aceasta casa in locuinta de vis.
Dispune de garaj pentru 2 masini.

http://www.axaimobiliarecluj.ro/vanzare-casa-5-camere-cluj_napoca-iris-id-5089.html

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  300 mp
 • bai
  2
 • strada
  -
 • gresie
  da
 • parcare
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu