img 09.10.2019 10:39

Casa 4 camere de vanzare in Apahida

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Casa de 4 camere, excelent configurata si finisata, in Apahida!

Va prezentam spre vanzare o casa in zona Campenesti, ale carei proprietati o recomanda cumparatorului care doreste deopotriva finisaje lux si spatiu generos, intr-o zona rezidentiala de case, cu aer curat si perspectiva panoramica!

Configuratia casei de 137 mp suprafata utila si 500 mp de teren este urmatoarea:

- la parter exista un living spatios si luminos, mobilat modern, orientarea sud-estica asigurand iluminatul natural in cea mai mare parte a timpului, 1 bucatarie utilata dupa standardele actuale, 1 bucatarie de vara inchisa cu sticla, de asemenea utilata modern, (initial o terasa) si 1 baie
- la etaj se intra dintr-un hol in cele 3 dormitoare, fiecare cu balcimul propriu si intr-o baie elegant utilata, care confera senzatia de opulenta

Incalzirea casei este asigurata de centrala Viessman in condensatie si de sistemele montate in pardoseala, la care mai contribuie geamurile triplu stratificate Salamander, usile interioare din MDF si usa de la intrare, termoizolanta PVC. Balustrii scarii interioare sunt din lemn, la fel ca si treptele, din lemn masiv, de asemenea, mobilierul este nou si cu bun gust, sugerand interventia discreta a unui designer de interioare.

Mergand catre exterior, vom observa terasa acoperita, cu loc de barbecue si spatiu de entertainment, o dependinta pentru accesoriile unui bun gospodar si un garaj de 27 mp, izolat la fel ca si casa, cu polistiren STO cu densitate de 90, care nu necesita incalzire nici iarna. Curtea cu gazon poate, la randul ei, adaposti cateva masini sau oferi un loc placut de relaxare sau joaca pentru copii.

Avantajele evidente ale acestei proprietati sunt gradul ridicat de finisare, mobilare si utilare, spatiul interior generos si inteligent configurat, apropierea de ruta mijloacelor de transport in comun, magazinul local si gradinita la aprox. 500 m distanta. Apropierea de Cluj, in care se poate accede pe 3 rute diferite cu trafic rezonabil de intens in timp redus, linistea si aerul curat, sunt tot atatea argumente pentru a va manifesta interesul pentru aceasta proprietate.

In cazul in care considerati aceasta oferta potrivita pentru Dvs., va invitam sa ne contactati prin telefon sau e-mail sau sa ne vizitati la sediul agentiei, pe str. Teodor Mihali, nr. 31-35, pentru programarea unei vizionari!

https://www.napocaimobiliare.ro/vc4-89351-casa-4-camere-de-vanzare-in-apahida-apahida

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • camere
  4 sau mai multe
 • suprafata
  137 mp
 • bai
  2
 • strada
  -
 • parchet
  da
 • faianta
  da
 • termopan
  da
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu