img 23.02.2021 16:32

Cadru pastoral, conceptie moderna,tehnici inovante in sistem geotermie

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Comision cumparator: 0% 

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare in sistem de REPREZENTARE EXCLUSIVA o proprietate din segmentul special, situata la poalele muntilor, intr-un peisaj de poveste de-a lungul paraului Cheia-Valea Lungă, in localitatea Moieciu, Brasov

Terenul proprietatii in suprafata de 840 mp este amplasat intr-o zona unde natura este adanc inradacinata in liniste.
Imoblilul este dispus pe 3 niveluri si se prezinta astfel:
La demisol avem 3 spatii de depozitare cu posibiliate de vinoteca si camera centralei.
Unul dintre avantajele acestei proprietati este centrala cu POMPA DE CALDURA PRIN GEOTERMIE, aceasta asigurand un ambient deosebit pe toata durata anului la costuri extrem de reduse si posibilitate de a fi conectata la panouri solare, de asemenea sistem de ventilatie conceput special pentru a mentine in permanenta o atmosfera placuta prin oxigenarea proprietatii.
Incalzirea in pardoseala pe toata suprafata parterului si a etajului superior aduce un plus de confort propietarilor,mentinandu-se temperatura optima atat pe parcursul zilele geroase de iarna cat si in restul anului, 
Parterul se prezinta cu un living spatios mobilat, cu o garnitura UNICA din lemn masiv de colectie, conceput la Savarsin in urma cu 103 ani in atelierele marca Langel, apartinand casei regale, bucataria mobilata/utilata dupa gusturi atent alese, grup sanitar cu cabina de dus, grup sanitar de serviciu si spatiu auxiliar de depozitare.
Etajul ne intampina cu o zona de mezanin in care serile de poveste se pot transforma in nopti de basm, dispunerea celor 3 dormitoare este in jurul acestei zone beneficiind de acces la cele doua bai de la etaj.
Obiectele de mobilier de cea mai buna calitate, usile interioare din lemn masiv, electrocasnice din gama Siemens, grupurile sanitare marca Grohe, fac din aceasta proprietatea un vis imobiliar al viitorilor proprietari.
Imobilul se bucura de spatiu frumos amenajat in curtea proprie unde zona de terasa poate fi amenajata cu foisor si barbeque pe o suprafata de teren insamantata cu gazon.
Unul dintre avantajele spatiilor auxiliare si anexa la exterior este pentru depozitarea uneltelor, mobilierului de gradina, ustensilelor pentru grătar, etc.
Proprietatea beneficiaza de 4 locuri de parcare pe un podet amenajat din beton peste paraul Valea Lunga.
Aceasta OPORTUNITATE se preteaza atat pentru cei interesati de casa de vacanta si exploatarea acesteia cat si pe termen lung rezidential, costuri fiind foarte reduse pentru intretinere, sau daca viitorii proprietari doresc sa transforme proprietatea in casa autonoma ecologica, sistemul geotermal se poate conecta la panouri solare, astfel devenind independenti de reteaua de electricitate, producand pentru aceasta.
Completeaza oferta, excelenta pozitionare de atractiile turistice zonale, fiind la 7 minute de Castelul Bran, la doar 18 km fata de Cetatea Rasnov, Dino Parc, Pestera Valea Cetatii, Biserica Evanghelica, 22 km de statiunea Poiana Brasov (cea mai mare statiune montana cu domeniu schiabil din Romania), 30 km fata de Brasov.
Cladire certificată clasa B cu un consum anual specific de energie [kWh/m²an] 186,67.
Indice de emisii echivalent CO2 [kgCO2/m²an] 34,80.
Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m²an] 0.
Invitam colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
domnul Anghel Livius
0767465686

EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=6WNh1KuwPih

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  240 mp
 • suprafata teren
  850 mp
 • strada
  Moieciu
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu