img 17.11.2020 15:21

EXPLOREAZA VIRTUAL!! Pensiune sub definitia elegantei, purtoatoare profit, Central, Brasov

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
ASCENDENT IMOBILIARE
 
propune spre vanzare o proprietate situata in Centrul Istoric al Brasovului, compusa din doua case.
schide avantajul adaptarii atat pentru segmentul rezidential, dar ofera posibilitati multiple pentru a fi exploatata/ adaptata pentru activitati de turism, ca si spatiu de birouri si alte activitati comerciale.
Cele doua case sunt renovate, iar atentia pentru finisajele si materialele folosite se poate usor remarca.
Imobilul este configurat astfel:
Casa nr. 1: are doua usi de acces din curte, dar si acces cu vitrina stradala, putand fi folosita ca si spatiu pentru activitati comerciale sau ca si spatiu de birouri, after-school, etc. La Parter regasim: 
- Intrarea nr. 1 deserveste un spatiu format din doua camere, o incapere principala cu destinatie de spatiu comercial, sau spatiu de birouri, after school, etc care are acces direct din strada, iar cealalta camera, poate fi folosita ca si chicineta, cu acces direct din curte si usa care comunica cu incaperea principala;
- Intrarea nr. 2 deserveste un spatiu format din: un dormitor, o bucatarie, baie si un antreu cu scara interioara pentru acces la etaj.
La Etaj regasim doua incaperi si acces la podul casei, cu o suprafata generoasa. 
Accesul la etaj se face doar prin Intrarea nr. 2.
Casa nr. 2, are urmatoarea compozitie:
- La Demisol se afla un spatiu de depozitare si doua incaperi care pot avea destinatie de crama, spatiu de depozitare, etc.
- La Parter regasim un hol de acces cu o zona de receptie, cu acces la scara interioara catre mansarda, doua dormitoare cu baie proprie, o sala de mese cu baie de serviciu si o bucatarie cu camara proprie.
- La Mansarda regasim un antreu generos pretabil pentru activitati de zi si relaxare, trei dormitoare cu baie proprie, un balcon si un studio, format din dormitor, bucatarie mobilata si utilata, baie si dressing. Studioul ne ofera o panorama splendida catre Muntele Tampa.
Casele sunt renovate recent (2017-2018), folosindu-se materiale de cea mai buna calitate. Instalatiile electrice, sanitare si termice sunt noi. Ambele case au acoperisuri noi, cu tigla ceramica Bramac. 
Desigur ca unicitatea ofertei invita la cunoasterea in detaliu.

0736797203

https://roundme.com/tour/310217/view/1007846/ Oferta de

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  470 mp
 • suprafata teren
  100 mp
 • strada
  Centrul Istoric
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu