img 17.11.2020 15:27

Resedinta armonioasa pozitionata in cartierul cu nume de mestesug, Darste

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o proprietate asezata in renumitul cartier "Darstele Brasovului". Un nume cu conotatie si amprenta istorica care incepe in urma cu 100 ani, nume care vine de la "darstaritul" straielor, procedura care se facea cu ajutorul unei instalatii traditionale pentru finisarea textilelor groase. Astazi o regasim la Muzeul de Etnografie sub forma unei machete de lemn, mestesug care nu mai este cunoscut in zilele noastre decat de seniori.
Va invit in aceasta proprietate, ce se desfasoara pe o suprafata de peste 120 mp, avand actualmente urmatoarea configuratie - trei camere, bucatarie, baie si un antreu familiar la intrarea in imobil, care tine locul unei camere de relaxare sau a unui spatiu de dinning cu vedere in curtea casei.
Structura acestei proprietati este mixta cu o componenta decomandata si semidecomandata doar catre dormitorul matrimonial, beneficiind de iesire in curte si din livingul casei.
Oportunitatea acestei resedinte izolata termic, este ca avem doua intrari, atat din strada principala, cat si din strada Ciresului, cu acces direct auto in interioriorul proprietatii.
Terenul proprietatii este ariat pe o suprafata de 524 mp, cu beneficiul a doua anexe cu suprafete generoase, una dintre acestea putand fi amenajata ca bucatarie de vara.
Vara va puteti relaxa la un gratar deja amenajat in curtea proprietatii sau puteti degusta un pahar de vin rece tinut in pivnita casei. Desigur aveti posibilitate de mansardare, componenta fiind placa de beton, beneficiind in prezent de o suprafata extra oferita de podul structurat pe toata suprafata casei.
Infrastructura excelenta, statie de buss in zona, banci, restaurante, la 5-10 minute distanta de toate hipermarketurile deja cunoscute in zona, Sellgros, Metro, Carrefour, Kaufland, precum si magazine in toate zonele de interes ca Media Galaxy, Brico Depot, McDonald's etc
Seara sau in weekend va puteti relaxa in zona de agrement Parcul si Lacul Noua.
Este un loc atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, te poti plimba seara cu cineva drag de mana, pe aleile de promenada din jurul lacului natural, iti poti recompensa copilasii cu plimbari cu hidrobicicleta si barcute sau ii poti lasa liberi sa zburde intre balansoare, invartitori si topogane.
Pentru iubitorii de activitati sportive avem privilegiul Parcului Aventura si nu departe, la poalele padurii, puteti explora cu cei dragi dumneavoastra, gradina zoologica cu o varietate captivanta de mamifere si pasari.
Daca v-am captat atentia, va astept sa povestim impreuna in mijlocul acestor repere.
Va recomand resedinta pe segmentul rezidential, cat si ca investitie, raportul calitate/pret, find in concordanta cu pozitionarea ce aduce un plus de valoare acestei oportunitati.
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare! 

Sa aveti soare in suflet!:)

Consilier dedicat acestei oferte :
doamna Gilda Georgescu
0722.807.623

www.ascendentimobiliare.ro

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  96 mp
 • suprafata teren
  524 mp
 • strada
  Calea Bucuresti
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu