img 06.11.2018 09:03

Vanzare casa de vacanta intabulata, Marisel, aproape de partia de schi

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Am placerea sa va ofer posibilitatea achizitionarii unei foarte frumoase case de vacanta, situata in Marisel, la altitudinea de 1250 de m, una din cele mai inalte zone locuite permanent din Romania.

Casa va ofera spatiul confortabil si judicios repartizat in 2 livinguri, o bucatarie, 3 zone de dormitor, putand acomoda simultan pana la 12 persoane.

Repartizare incaperilor este :

Parter: Living interior, living exterior (realizat prin inchiderea terasei), bucatarie, baie.

Mansarda 2 dormitoare si un hol mare (utilizabil ca dormitor).

Incalzirea cabanei se realizeaza cu ajutorul a 2 seminee cu lemne, iar in mansarda exista si convectoare electrice (aproape inutile deoarece cabana se incalzeste perfect doar cu semineele).

Dotarile cabanei va ofera tot confortul necesar pentru a petrece nu doar weekenduri minunate ci si vacante, atat vara cat si iarna, asfaltul fiind pana in fata casei.

Apropierea de partia de schi Marisel dar si de interesante trasee de drumetie din zona fac din acesta proprietate o excelenta achizitie.De subliniat ca documentele sunt absolut in regula,casa si terenul sunt intabulate pe proprieta, tranzactia putand fi realizata imediat.Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!

https://www.weltimobiliare.ro/vanzare-casa-de-vacanta-4-camere-marisel-id-41639.html

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • camere
  4 sau mai multe
 • suprafata
  90 mp
 • strada
  -
 • parcare
  nu