img 14.10.2021 08:38

Radio ceas cu USB Kruger & Matz KM 815

Imagine
Imagine
Imagine
Daca din dormitorul tau lipseste un produs plin de stil si functionalitate care sa te ajute sa te trezesti dimineata, Kruger & Matz are solutia pentru tine. Radio-ul cu ceas KM 815 are functia de snooze care iti va permite sa incepi ziua cu zambetul pe buze. Daca te trezesti la o alta ora decat partenerul tau, ai optiunea de setare a doua alarme. Iar daca seara doresti sa adormi ascultand melodiile postului de radio preferat, nu mai trebuie sa iti amintesti sa inchizi radio-ul, poti sa stabilesti ora la care sa se inchida datorita functiei de inchidere din setari.


Radio-ul cu ceas KM 815 are mai multe specificatii decat iti dai seama din prima privire. Produsul iti da posibilitatea de a asculta muzica, dar impresioneaza si prin functionalitate. Portul USB poate fi folosit nu numai pentru redarea de muzica de pe diverse medii de stocare, ci si pentru incarcarea smartphone-ului sau a alor dispozitive.
Produsul este de mici dimensiuni si are o serie de functii care iti permit sa inlocuiesti vechiul tau echipament audio. Cu functia de baza radio FM, ca si DAB + ai optiunea de a memora 20 de posturi, astfel incat poti fi la zi cu cele mai importante informatii, la o calitate superioara a transmisiei digitale. Functia Bluetooth 3.0 iti da posibilitatea sa asculti melodii stocate de exemplu pe smartphone sau tableta, iar daca ai melodiile preferate pe un stick de memorie, atunci poti folosi portul USB. Mai mult, poate fi pus in priza si astfel poti conecta alte dispozitive audio.

Detalii anunt

  • stare
    nou
  • marca
    Altele