img 10.06.2024 21:05

Vând apartament 3 camere cu terasa și grădină, suprafața totală 228mp. Living Open Space luminos și vedere panoramică deosebita cu Spațiu Verde, la Viva City Residence iin Cluj-Napoca

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Persoană Fizică, proprietar, foarte serios, ( rog agențiile imobiliare sau intermediarii să nu mă sune, apart. se vinde fara comision ! ) oferă la parterul Blocului 1 Viva City Residence la prețul promoțional de 280000eurol spre vânzare, direct de la proprietar - la cumpărător, un apartament de 3 camere, la parter de bloc, deosebit de spațios care include :
1 cameră dormitor cu intrare din holul apartamentului,
1 baie tot cu intrare din holul apartamentului,
1 cameră de lucru, birou, dresing sau pentru copii, cu intrare din holul apartamentului,
1 cameră living care include și bucătăria gen Open Space, situat la capătul holului din apartament.
Suprafața totală utilă a apartamentului este de : 67 mp,
Suprafața terasei cu gresie și grădina cu iarbă este de 161 mp,
Suprafața totală apartament + terasă + grădină este de 228 mp !
Spatiu ofertat spre vânzare se află într-o zonă liniștită, verde și fără zgomot din Blocul Viva City 1 ( Blocul de culoare Verde construit in 2012) in cartierul Gheorgheni, din localitatea Cluj-Napoca, avand centrală de bloc și termostat ambiental !
Spațiul are o vedere superba, fiind situat la parterul blocului, are ieșire din living spre terasa dotată cu gresie și grădina personală a apartamentului în suprafață de 161 mp , cat și vedere superbă spre lacul de agrement din incinta Complexului Rezidential Viva City, respectiv grădina complexului Rezidential Viva City Rezidence,ude sunt și locuri de joacă pentru copii și teren de fotbal și Piscină Interioara !!!
Apartamentul dumneavoastră este poziționat foarte bine și avantajos, deoarece nu are vecini in lateralul livingului spațios !
Acesta are o orientare și o vizibilitate Panoramică extraordinară și excepțională in Cluj-Napoca, în zona verde denumită Între Lacuri, lângă magazinul Iulius Mall.
Spatiu prezentat spre vânzare este ideal ca și investiție pe termen lung cu chirii deosebit de mari in zona aceasta sau poate sa fie folosit că spatiu de firmă, agentie, sau spațiu medical, de recreere, sau de recuperare, sediu profesional de lucru, sala și terasa grădină poate sa fie folosită pentru sport și aerobic sau fitness, yoga pe terasa generoasa având terenul de 160 metrii pătrați !
Acest spatiu se pretează foarte bine și că spatiu de locuit pentru o familie cu 1 copil deoarece are cameră separată pt.copil,, camera, care poate sa fie folosita și ca dresing .
Pe terasa se poate amenaja foarte ușor un loc de joaca , in gradina de la parter, care are ieșire dinspre livingul spațios ca mărime și se poate monta copertina sau masuta cu umbrele și șezlong și monta un grătar,ideale de folosit mai ales pe timp de vară !!
Spațiul de vânzare este ideal și ca spațiu pentru birouri/office/business sau de închiriat, dar poate sa fie ideal și pentru un cuplu de seniori sau pensionari, datorită liniștii, spatiu verde generos, intimitatea și siguranței sporite a complexului, are bariera și paznic 24 h din 24 h la poarta și există și interfon și intrare cu cartela !
Apartamentul are 67,09 mp și cu o terasă-gradina prevăzută cu iarba/gazon cu suprafața generoasă de 161,45mp și cu un View superb înspre zona cunoscuta și cu denumirea Între Lacuri !
Apartamentul poate sa fie vizionat și este disponibil pentru că sa vă mutați la cheie din 04 Iunie 2024, deoarece se va vinde proaspăt renovat și finisat complet pe interior și exterior !
Apartamentul este situat la parterul blocului , pe colț, zona liniștită, cu multa verdeață și copaci, fara zgomot iar in apropierea lui sunt Magazinele Alimentare Lidl și Kaufland și Jisk și Iulius Mall, chiar lângă Bloc.
Ansamblul rezidential Viva City deține grădinița privată, sală de sport și piscina și sală de conferințe și socializare, este situat la :
5 minute de Iulius Mall,
10 minute de statia de autobuz 44, 25, 24B etc...
15 minute de Parcul de Agrement Gheorgheni.
15 minute de Cartierul Mărăști,
20 minute de zona Centrală Cluj-Napoca.
Ansamblul rezidential are parcări subterane ( opțional se vinde, daca sunteți interesați separat și o parcare subterană, accesul este deosebit de ușor, cu liftul și cu chei de acces, separate, pentru lift ).
Apartamentul se vinde cu un cuptor și plită cu 4 ochiuri electric, si cu: mașină de spălat rufe și frigider și are un pat matrimonial in dormitor.
Apartamentul se poate oferii si la schimb cu :
2 apartamente, cu 2, camere, care sa fie finisate într-un bloc din Cluj-Napoca,
cu o căsuță cu teren tot în Cluj-Napoca,
sau îl schimb cu 1 apartament cu 1 camera (40-50 mp) și 2 garsoniere confort 1 ( 27mp), de preferat în zona Gheorgheni sau Grigorescu , apartamentele sa fie în valoare totală de aproximativ 280.000 euro!
Apartamentul se preda proaspăt renovat, cu gresie, faianță, ușă de metal de înaltă siguranță, montat termopane Rehau, gresie interior si exterioară, parchet laminat, 4 calorifere interioare, are cablu in perete pt.internet și televiziune în fiecare cameră izolației polistiren de 15 cm care oferă maxim de confort și căldură toamna și iarna ! Sunați pentru vizionare !

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Persoana fizica
 • camere
  3
 • suprafata
  68 mp
 • an constructie
  Dupa anul 2000
 • compartimentare
  Decomandat
 • strada
  Valeriu Bologa nr3
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu